La masa cu Ochii-de-Soim
|
18 Jul 2011, 13:42
(This post was last modified: 18 Jul 2011, 13:42 by Serena van der Woodsen.)
|||
|
|||
[size=0][color=purple]"Vara aceasta a fost destul de trista", spuse Serena cu un zambet fortat pe fata incercand sa nu o cuprinda nostalgia. "Am fost nevoita sa ma despart de una dintre prietenele mele care imi era ca o sora. Ea a ales sa plece la Beauxbatons, pentru a o face fericita pe masa sa care a urmat aceeasi scoala. De asemenea am fost foarte entuziasmata sa aflu cum este cu adevarat Hogwarts-ul. Si nici nu pot zice ca nu m-am distrat.", continua Soimeanca.
Dupa ce termina de vorbit Serena isi lua furculita, care avea un maner destul de ciudat in forma de delfin, si incepu sa o infinga in cartofii prajiti care aveau un condiment ciudat, rosiatic pe ei. Lua cateva imbucaturi si din peste apoi puse farfuria deoparte. Intinse mana catre un castron din cristal cu budinca de ciocolata. Acesta sclipea si i se reflecta chipul in el. In momentul in care ridica castronul se uita la masa de alaturi si intr-un moment de neatentie il scapa, iar budinca se imprastia pe masa. Spencer facuse o vraja si repara stricaciunea facuta de Serena. Acesta murmura un multumesc si incepuse sa roseasca. Dupa o ora in care mancara si discutara despre diverse lucruri, fetele mersera in turnul lor. OCC: Topic incheiat. Edit By Raizen Puncte Ochi-De-Soim - 100.2 Topic Closed ! "Sincerity seems to be a problem today. But I prefer to be hated than be false and fool people."(Kristen Stewart)
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
La masa cu Ochii-de-Soim - by Serena van der Woodsen - 03 Jul 2011, 12:42
RE: La masa cu Ochii-de-Soim - by Mark Wilson - 03 Jul 2011, 12:49
RE: La masa cu Ochii-de-Soim - by Ema Snow - 03 Jul 2011, 12:57
RE: La masa cu Ochii-de-Soim - by Serena van der Woodsen - 05 Jul 2011, 11:39
RE: La masa cu Ochii-de-Soim - by Ema Snow - 06 Jul 2011, 07:29
RE: La masa cu Ochii-de-Soim - by Serena van der Woodsen - 18 Jul 2011, 13:42
|