I try touch my dream!
|
12 Jul 2011, 18:16
|||
|
|||
Cap4.Soricel in cusca si tatuajul inflorat “Dracu sa-l ia”. Asta imi spusesem in cap in acel moment.Nu mai doream sa il vad,sa il aud, sa ii simt mirosul. Gata! L-am asteptat un an de zile, sperand si mintindu-ma ca va fi bine si el vine plin de el, cu o tarfa agatata de gat. Ma ridicasem de pe banca si am disparut de langa ei fara sa mai scot un sunet, plina de draci ,plina de ura. Ma simteam tradata, mintita atata timp. Se terminase, fiecare cu viata lui, fiecare cu problemele lui si fiecare cu propria noapte nedormita. Fiecare cu tigara lui fumata pana la capat si cu fumul risipindu-se in vant. Totul luase alta turnura pentru mine. Avea sa nu-mi mai pese. Ziua aia trecuse groaznic de greu. Imi venea sa plang la fiecare moment, trecandu-mi imagini dureroase prin mintea si sufletul ravasite de venirea lui brusca, de schimbarea lui si de noile sale…. Alegeri. In acea zi decisesem sa-mi vad de viata, sa uit ca s-a intors in oras, sa uit ca a existat zambetul sau cristalin si plin de viata ce mereu imi inspira incredere si voiosie. Am incercat, nu stiu nici azi daca am reusit desi a trecut o luna de la acea intamplare. O luna de zile, parca fara culoare in peisajul trist si plumburiu al vietii mele. Unde era acea raza de lumina…oare? Nicaieri, raza disparuse odata cu alegerea lui Sasha. Nu stiam insa ca noile sale schimbari sunt cu un motiv sau mai multe, sau ca pot da de necazuri din cauza lui. Am tot incercat sa gasesc undeva in capu meu o explicatie pentru schimbarea lui. Nu am gasit pana azi, cand din nou fantoma fetei pline de sange imi iesise in cale. De data asta nu mai parea furioasa, avea ochii inlacrimati si plangea. Nu am reusit sa intreb nimic, ca a disparut subit, aruncand de pe masa bibliotecii scolii unde ma aflam in acel moment, o hartie. O ridic si privesc atent scrisul. Era o pagina mica de ziar. “In ziua de 22 Iunie, Alice Anderson, fiica miliardarului Robert Anderson, a fost violata si ucisa in vila din Florida unde se mutasera de curand. Criminalii au fost prinsi, dar eliberati pe cautiune. Familia se revolta impotriva legii, deoarece considera ca fata lor a murit pe nedrept. Toti spera ca dupa recursul facut de familie, legea sa isi faca treaba si sa inchida criminalii cu sange rece”. Ohh nuuu! Alice era ca o surioara pentru mine. Era sora mai mica cu un an a lui Sasha si cea mai draguta si zambitoare fiinta de pe planeta. Nu-mi venea sa cred ce citeam. Observ in colt data articolului, ce era de acum un an.Adica au plecat toata familia din oras, mutandu-se in Florida, dar acum sa-u intors dupa moartea Alicei. Asta sa fie motivul pentru care Sasha se comporta asa? Sa-l fi simbat pierderea surorii lui? Incepe sa ma doara capu ingrozitor de tare si ma trece o senzatie de greata. Acum stiam cine ma tot urmarea. Era sora lui Sasha ce incerca sa-mi zica ceva sau sa-mi faca ceva. Ies din scoala, cu micul ziar in mana. Imaginea ce o vad ma scarbeste langa coltul scolii. Sasha se tot lingea si pipaia cu papusica lui de cauciuc blonda si …proasta. Trec pe langa ei, fara sa ii privesc. Incercam sa merg catre casa, desi eram derutata. Nu intelegeam ce dracu e cu el. Dar de ce imi pasa? Am zis ca nu o sa ma mai intereseze. Acum iar imi pasa. Cred ca mereu o sa il iubesc pe baiatu asta. Dupa jumatate de drum parcurs pe drum singura, pierduta in ganduri, zapacita de cap total, nu aud si nu simt decat o lovitura in zona cefei, foarte puternica ce ma tranteste jos in mijlocul drumului. Scancesc, privind in ceata persoana din fata. Nu apuc sa vad decat ca era ceva sau cineva imbracat in alb cu blugi negri usor largi, dar ceva colorat undeva pe umar.Parea un tatuaj. Imi pierd cunostinta imediat, picand in lumea viselor, intr-un abis negru, intr-un cosmar continuu din care nu stiam cum aveam sa scap.Cert era ca nimeni nu avea sa ma ajute, deoarece se inserase deja, putand fi lovita si rapita imediat.Acum parca as fi dorit cumva sa mor, sa ma duc la mama mea si sa ii cer scuze, scuze ca am omorat-o fara voiea mea si ca ambitia mea a intrecut limita atunci. As fi dorit sa fac multe, dar nu stiam daca mai am timp de acum incolo. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Black Dream | Melisse Y. Carter | 15 | 4,246 |
16 May 2011, 16:49 Last Post: Melisse Y. Carter |
|
When you touch the S.K.Y | Schuyler van Alen | 8 | 2,381 |
15 Apr 2011, 16:28 Last Post: Fleur Delacour |