Let me fall behind.
|
12 Jul 2011, 20:38
|||
|
|||
Barbatul ii arunca un zambet lui Eveline, iar aceasta il privi, derutata. Desiree se intreba ce s-a intamplat. Nu ar fi trebuit sa inceapa sa foloseasca pe ele Blesteme de Neiertat si alte vraji de genul acela? Doar erau in Aleea Nocturn.
- Te-as sfatui sa-mi dai medalionul acela inapoi, rosti el, privind-o cu interes pe Eveline. Nu e al tau. Barbatul cobori scarile, roba lui fosnind usor pe podeaua prafuita. Dupa un moment de ezitare, Cercetasa se simti capabila sa raspunda. - Dar medalionul acela nu e nici al tau, zise ea, incet. Vrajitorul isi intoarse privirea catre ea. - Poftim? Rasufla adanc, incercand sa-si domoleasca bataile inimii. Cauta niste cuvinte pe care i le putea adresa cu politete, dar nu gasi nimic. Omul acela nu merita asa ceva. Arunca o privire dispretuitoare in jur , la obiectele Intunecate. - Chiar trebuie sa ma repet? ofta ea, tinand strans bagheta in mana. Medalionul nu e al tau. A apartinut familiei mele, prin urmare e al meu.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|