In the Shadows
|
13 Jul 2011, 23:08
|||
|
|||
~Eliza's POV~
Am ascultat , rezemata de un perete din apropiere tot discursul lui Crystal . Uneori o priveam suspicioasa , neintelegand spusesele ei . Mi se pareau absolut fara rost insa intelegeam teama mamei ei . Erau niste vremuri foarte intunecate , te speriai la fiecare sunet , la fiecare persoana ce era ascunsa sub o gluga , de fiecare bagheta si blestem ce este aruncat asupra ta . Niste timpuri total groaznice , in care Lordul Intunecat pusese stapanire , nu intr.u totul , dar totusi , pusese cat sa bage spaima in toata lumea atat vrajitoreasca , cat si incuiata . M.am intors inapoi in mica ,,camera'' , avand.o pe Crystal in fata mea privindu.ma ciudat . O intrebare rasuna in capul meu , parca tipand : "Tu ce treburi ai aici?" Mi.am scuturat capul , incercand sa scap de acel ecou , care cedase , in cele din urma, incet . -Ohh...ce fac eu prin aceste locuri . Sa zicem ca am nevoie de niste vraji mai ... puterni, i.am spus eu dar usa se daduse la o parte lovindu.se de perete si o persoana isi facuse aparitia dupa ea . "Ooops ! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|