Legea dincolo de crima
|
14 Jul 2011, 12:56
|||
|
|||
Un nou fic cu care l-am facut cu Ellena noua mea partenera de fic
![]() 1. In mintea mea persista imaginea corpului ei mort, eclipseaza si amintirea primului sarut care pentru multi este de neuitat. Nu vroiam sa o fac, chiar nu vroiam, o iubeab, doamne, cat o iubeam. O iubesc, chiar si asa reci si fara suflare parea frumoasa, era frumoasa. Nu mi-o pot imagina altfel, ,,va fi intotdeauna muza mea, va fi intotdeauna aerul ca il respir'', cuvintele mele par ca si o promisiune, o promisiune ca nu o voi uita vre-odata, era prima si singura mea iubire, iar eu am alungat-o, am ucis sigurul lucru petru care am avut sentimente. Anii au trecut, dar vocea ei inca persita in mintea mea, soptindu-mi, acele soapte ma torturau noaptea, nu puteam sa dorm si nu dispareau nici cum, intrau in capul meu ma cotrolau, ma inebuneau. Totul se agrava, cu fiecare secunda scursa vocile incepeau sa ma controleze sa-mi implanteze ganduri ucigase, iar nu le ascultam, le ascultam fiecare sunet, fiecare dorinta pagana. Nu puteam sa nu ma abtin, cu fiecare varsare de sange o vedeam pe ea, fiecare corp care-l injunghiam ii vedeam fata ei, se juca cu mine, stia ca are aceasta putere si abuza. Ea era criminla nu eu, ea ma facea sa fac toate aceste lucruri nu eu, era un drog. Un drog de care nici astazi nu m-am saturat. Am inchis paginile jurnalului lasand funda rosie la ultima pagina scrisa, pagina care am scris-o azi. Doar jurnanul meu ma intelegea, tine toate secretele mele intunecate, le tine adanc inautrul paginilor, nu le varata nimanui inafara de mine, iar ca sa ma asigur de asta il port peste tot cu mine. Cateodata il ascund in cizma cateodata in haina groasa, doar vara il tin inchis in dulapiorul sau secret. Urasc anotimpul acela, nu poti sa ascunzi nimic in haine. Inainte sa ies din camera de hotel am dat o ultima privire in oglinda, eram frumos. Probabil frumusetea este prada care ma ajuta cel mai mult, sau poate banii, dar cred mai mult in varianta a doua. Femeile adora banii, doar atat, bani. Imi aranjasem parul castaniu, vroiam sa steie ridicat si perfect, in seara aceasta ies la vanatoare. Cladirile mari ale Las Vegasului sunt paravanul perfec, ascundeau in jurul lor spaga, violuri, crime orice ai nevoie. Este orasul perfect pentru mine, nu-mi doream nimic mai mult. Seara se gaseau cele mai ciudate personaje, fiecare ascunzand sub forma umana un monstru care asteapta sa iasa la iveala. M-am oprit in fata unui cub de noapte, lintere sclipitoare deasupra usii se impleteau intr-un singur cuvant simplu ,,Glow''. Numele scurte pt cluburi sunt din ce in ce mai dese, deoare cand cazi in santuri de beat singurul lucru care ti-l amintesti este acel cuvant scurt si pompos. Clubul zumzaia de persoane, de obicei erau aceleasi in fiecare seara. Dar de aceasta data nu am putut sa-mi dau seama, era un club nou, persoane noi, fete noi. Cateoda mi-e doar de Anglia, tara mea natala. Acolo totul era mult mai sofisticat, rustic, mai inocent. Imi lipseste inocenta copilariei, chiar imi lipseste. Totul era rosu, lumini rosi, covor rosu, tapet rosu, eram intr-o artera gigantiga secata de sange. Imi venea rau, desii stiam ca nu ma ajuta am comandat un pahar de gin si am inceput sa privesc tinerele domnisoare.Se distrugeau, unele de abea aveau 15 ani si deja dansau la bara ca niste profesioniste, dar eu nu caut copii caut femei, femei mature frumoase, apetisante. Printre sutele de blonde vopsite imbracate sumar mi-a sarit in ochi o bruneta scunda de inaltime slabuta cu forme osoase. Tot corpul ii era acoperit. Ce cauta in acest local? Nu parea genul. Am comandat doua bouturi si mi-am facut loc prin multime spre ea. Avea tenul perfec alb fata in forma de diamant si ochii albastri mari si limpezi. Avea aura acea de inoocenta care ma atragea, acea aura pe care am pierdut-o eu. ,,-Va pot ajuta?'' am intrbat eu oferindu-i bautura. A ezitat sa o ieie, dar pana la urma nimeni nu rezista. Putin alcool in sange ajuta, da fantezi.Ne-am retras intr-un compartiment gol si intunecat, imi povestea intr-una de familia ei, viata ei, o poveste destul de interesanta, merita sa-ti cunosti victimele. Nu vroiam sa o omor, era atat de frumoasa si de tanara, dar vocile au inceput sa apara sa-mi sopteasca sa ma inebuneasca. La fiecare lumina provota de farurile masinilor care treceau pe langa geam vedeam chipul fostei mele sotii, Melissa, acesta a fost semnul ca trebuie sa scot cutitul, am injunghiat-o nebuneste lasand sangele sa ma acopere sa se imbibe in hainele mele, dar odata cu sangele scur a disparut si ea, chipul ei, chipul ei persita doar in acele momente macabre. E trist cate ajung sa fac din cauza unei femei. Imi dau jos geaca incercam sa o impatura sa nu se observe petele de sange iar spre fericirea mea reusisem. Aruncasem pe corpul victimei un inel, un inel de logodna, acelasi model pe care il avea sotia mea. Am iesit pe usa de la intrare, incercand sa mentin o viteza destul de crescuta, dar multimea de oameni era impotriva mea. Am reusit intr-un final sa ies, desii camasa si tricoul imi erau curate blugii si cizmele erau inca pline de sange, nu vroiam ca cineva sa ma vada asa ca m-am indreptat rapid se camera mea de hotel. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Legea dincolo de crima - by Lylith Anne Campbell - 14 Jul 2011, 12:56
RE: Legea dincolo de crima - by Ginny Anne Alden - 14 Jul 2011, 13:06
RE: Legea dincolo de crima - by Effy K. Dietrich - 14 Jul 2011, 13:42
RE: Legea dincolo de crima - by Ellena R. Howard - 14 Jul 2011, 14:39
RE: Legea dincolo de crima - by Lylith Anne Campbell - 20 Jul 2011, 16:26
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |