| 
					Deathly Hallows Part 2 - Pareri
				 | 
| 
					14 Jul 2011, 22:30 
(This post was last modified: 14 Jul 2011, 22:32 by Jennifer L. Campbell.)
| 
 | |||
| 
					Mie una mi`a placut foarte mult filmul, a fost GENIAL   efectele speciale au fost mult mai bune fata de celelalte filme..Chiar daca nu a fost aceea discutie dintre Harry si Tom, a fost bine..adica au compensat acest lucru cu altele. In epilog la fel, mi sa parut ca a fost facut bine..adica nu aratau ca si adolescenti, aratau a parinti.. oricum asta este parerea mea Am asteptat filmul asta caveta luni bune, si pot spune ca a meritat. Neville a fost criminal  ) toate lucrurile pe care le`a spus, sau facut, era haios..gen faza cu " Ya, you and whose army? "  ) sau sarutul dintre Ron si Hermione 8-> Ron a fost haios cand a tipat in Camera Necesitatii " Not my girlfriend, idiot`s " =))) Totul mi`a placut la acest film, si deabea astept sa il revad   Acesta a fost sfarsitul erei Harry Potter, si imi pare super rau  dar mereu va fii in inimile noastre, si ne vom amintit mereu de el si prin acest minunat forum Sper ca J.K. Rowling sa mai scoata o carte. P.S. Va parasc =))) amandoua ati dat apa la soareci  numai eu m`am abtinut si am reustit  | |||
| 
					« Next Oldest | Next Newest »
				 | 
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Harry Potter 7 - part 1 | Luna Slytherin | 23 | 6,893 | 16 May 2011, 15:19 Last Post: Jennifer L. Campbell | |

![[Image: 15qoq5f.png]](http://i42.tinypic.com/15qoq5f.png)