Deathly Hallows Part 2 - Pareri
14 Jul 2011, 22:30 (This post was last modified: 14 Jul 2011, 22:32 by Jennifer L. Campbell.)
Mie una mi`a placut foarte mult filmul, a fost GENIAL Love efectele speciale au fost mult mai bune fata de celelalte filme..Chiar daca nu a fost aceea discutie dintre Harry si Tom, a fost bine..adica au compensat acest lucru cu altele.
In epilog la fel, mi sa parut ca a fost facut bine..adica nu aratau ca si adolescenti, aratau a parinti.. oricum asta este parerea mea
Am asteptat filmul asta caveta luni bune, si pot spune ca a meritat.
Neville a fost criminal Finna) toate lucrurile pe care le`a spus, sau facut, era haios..gen faza cu " Ya, you and whose army? " Finna) sau sarutul dintre Ron si Hermione 8-> Ron a fost haios cand a tipat in Camera Necesitatii " Not my girlfriend, idiot`s " =)))
Totul mi`a placut la acest film, si deabea astept sa il revad Love
Acesta a fost sfarsitul erei Harry Potter, si imi pare super rauCrying dar mereu va fii in inimile noastre, si ne vom amintit mereu de el si prin acest minunat forum
Sper ca J.K. Rowling sa mai scoata o carte.

P.S. Va parasc =))) amandoua ati dat apa la soareci Finna numai eu m`am abtinut si am reustit Cool

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Deathly Hallows Part 2 - Pareri - by Jennifer L. Campbell - 14 Jul 2011, 22:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter 7 - part 1 Luna Slytherin 23 6,208 16 May 2011, 15:19
Last Post: Jennifer L. Campbell