Deathly Hallows Part 2 - Pareri
15 Jul 2011, 02:17 (This post was last modified: 15 Jul 2011, 02:19 by Evelyn Steel.)
Mdaaa vin si eu mai tarziu.Frate filmul a fost SUPERBHeart .Si da Jenn am plans nu m-am putut abtine Finna).Am plans foarte rau la faza cu Severus cand a venit in Pestera lui Godric si a luat-o in brate pe Lily care era moarta.Si cu patronusul ..Defapt am plans la toata faza cu amintirile din Pensiv. Si toate fazele care le-ati zis au fost geniale si pur si simplu il iubesc pe Neville =))).Si McGonagall cica " Intotdeauna mi-am dorit sa fac vraja aceea"=))).Si Filch " Elevi nu sunt in paturi!" =))).Doamne.Sau Harry si Luna "Mai tarziu Luna" .. "Dar .. " .. "Mai tarziu!" .. "Harry Potter!Asculta-ma!"Finna).Dar as fi vrut ca confruntarea dintre Harry si Voldemort sa fi fost ca in carte :-<.Dar a fost superb si asa Love.Sau cand a aflat Harry adevarul.In carte pleca sub pelerina iar aici se intalnea cu Ron si Hermione Thinking.Insa tot mi-a placut Love.Am ras si am plans in egala masura.Au fost atatea faze geniale incat numai le tin minte pe toateFinna.Dar chiar daca a avut unele lipsuri sau adaugari,filmul a fost de nota 20 Smile.Mi-a placut extrem de mult.Si pe net inca nu e ca l-am cautat azi de-am innebunit :-l.Insa sper sa apara mai repede.GENIAL filmul ;x!

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Deathly Hallows Part 2 - Pareri - by Evelyn Steel - 15 Jul 2011, 02:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter 7 - part 1 Luna Slytherin 23 6,206 16 May 2011, 15:19
Last Post: Jennifer L. Campbell