|
|
15 Jul 2011, 13:05
|
|
Veronique A. Dupont
|
RP Posts: 754
Casa: Viperini
Galeoni: 2873
Animal: Pisica - "Dinah"
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
Fusese o zi ingrozitoare pentru Ronnie. Inca de la primele ore ale diminetii vrajitoarea reusise sa-si distruga tot restul zilei. Mai intai se trezi plangand datorita unui vis pe care-l avusese in noaptea precedenta. Se facea ca Helena fugise de la conacul familiei Dupont si avea parte de necazuri mari. Oare daca asta se intamplase cu adevarat?
Fata avea de gand sa-si contacteze sora si sa vada daca totul era bine acasa. Mai intai se duse in hambarul bufnitelor - unde, de altfel si lucra - sa-si caute bufnita. Nu prea ii veni sa creada cand vazu ca Zoya disparuse. Trase aer adanc in piept si incerca sa se linisteasca. Se gandi sa foloseasca bufnita Bellei sau a lui Rosalie, fiind sigura ca acestea nu aveau sa se supere. Multumita fiind de ideea ce-i trecu prin minte se apuca sa-i scrie un bilet Helenei.
Am avut un cosmar teribil legat de tine. Te rog sa-mi infirmi grijile spunandu-mi ca totul este bine acasa si ca tu n-ai patit nimic.
A ta,
Veronique Astrid Rose
Dupa ce a scris biletelul, viperina incerca sa-l lege de piciorul bufnitei Bellei, dar cand se apropie de ea bufnita sasai intr-un mod care parea nenatural pentru o pasare.
Cand vazu ca n-are sorti de izbanda, vrajitoarea iesi pe domeniu, hotarata fiind ca-i va inmana personal biletelul surorii sale.
Nimeni nu dispare si apare la Hogwarts. E o prostie ceea ce incerci sa faci. Se gandi viperina, dar nu-si inceta nici macar cu un pas, mersul vioi. Totusi, poti disparea daca gasesti locul potrivit. se adresa catre sine indepartandu-se de domeniu.
Cand ajunse in locul potrivit isi scoase pelerina si isi arunca micul rucsac patat care pana atunci ii atarna greoi pe umar. Primele incercari de dispritie nu fusesera prea bune. La inceput aparea in acelasi loc, iar apoi incetul cu intceul incepu sa apara la cativa centimetrii distanta. Nimei nu poate aparea la Hogwarts. Nici cel mai bun vrajitor. ii spunea subconstientul facand-o sa-si doreasca si mai tare sa apara si sa dispara. Eiii, nu-l cunsosc pe acest cel mai bun vrajitor, dar sunt sigura ca sunt de o mie de ori mai buna decat el. ii zise vocii din cap, care, defapt, era tot ea. Ma rog, acest lucru n-ar fi fost ceva nou, avand in vedre ca micuta vrajitoare nu fusese niciodata rationala sau lucida in adevaratul sens al cuvantului.
"Ronnie? Esti chiar tu?" auzi o voce familiara venind din spate, dar nici macar ca i-ar fi putut pasa mai putin ca mai e cineva prezent in timp ce dansa incerca sa dispara de la Hogwrats.
"Te rog, pleaca. Am deja prea multe probleme pe cap" i se adresa Ronnie vocii si continua sa dispara.
my momma { raised } me a prophet
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|