Personajul preferat
|
15 Jul 2011, 16:21
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 16:22 by Jane Rivers.)
|||
|
|||
Personajul meu favorit este Severus Snape.
De ce? Din pricina felului sau de a fi. Pentru mine, Severus este intunecat, elegant, avand tot timpul o anumita prestanta atat in fata elevilor, cat si a colegilor profesori. Desi pare rau, malefic chiar, in final se vede ca este curajos, puternic si, pe scurt, un personaj pozitiv. Cum a ajuns sa fie preferatul meu? La inceput nu mi-a placut de el, parea rau si parea ca are mereu ceva cu Harry. Dar apoi mi-am dat seama de calitatile sale. Ce aveti in comun si care sunt diferentele dintre voi? Amandoi suntem demni, eleganti si respectati de cei din jurul nostru. Nu o spun ca sa ma laud, insa toata lumea imi spune ce prestanta si ce caracter am, asemanator cu al lui Snape. Eu insa, sunt mai vesela totusi, mai si zambesc. ![]() Care este scena preferata cu el? Sunt multe... Mi-a placut cand l-a omorat pe Dumbledore si nu pentru ca l-a omorat, pentru ca si mie imi place de Dumbledore, dar pentru ca si-a tinut promisiunea. Iar cel putin in filme, Alan Rickman il interpreteaza de nota 11. Ce emotii ati trait prin el de-a lungul cartii? Pai aceea cu obligatia lui de a-l ucide pe Dumbledore si altele... Care este replica favorita? "I have nothing to be scared of, Igor. Can you say the same?" "Then again, maybe some of you have come to Hogwarts in possession of abilities so formidable that you feel confident enough to not pay attention! Mister Potter. Our new celebrity." "Well, well, Lupin. Out for a little walk... in the moonlight, are we?" - doar cateva... ![]() ![]() Viata e o scena...iar noi suntem actorii. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|