New girl in new world
|
15 Jul 2011, 19:40
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 19:41 by Roseline C. L. White.)
|||
|
|||
Ceasul suna intr-una. Zici ca nu mai era nicio speranta sa se opreasca. Am scos mana calduta de sub patura si l-am lovit cu putere. Celelalte fete ma priveau speriate. Clar, nu incepusem bine. M-am ridicat din pat, rutina diminetii incepand.
Dupa jumatate de ora de pregatire, am coborat scarile de marmura si mi-am facut loc printre elevii mai mari, pentru a ajunge la masa Astropufilor. Sala era aproape plina. Uram, pur si simplu sa fiu fata cea noua. M-am asezat pe la mijlocul mesei, unde am vazut cele mai multe locuri libere.Eram printre singurele eleve care stateau singure. Sincer, deocamdata nu aveam chef sa cunosc pe nimeni. De ce? Intestinele zbierau, disperate. M-am infruptat din fiecare, savurand fiecare imbucatura. Se vedea ca nu prinsesem masa de aseara. Directorii se ridicara si tinura un toast. Numai de asta n-aveam chef acum. Am terminat ce imi propusesem sa mananc si m-am ridicat de la masa, fara sa ma uit stanga-dreapta. Am fost surprinsa sa simt o atingere usoara pe umar. - Hey! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|