Thread Closed 
Intunericul unei nopti albe
15 Jul 2011, 19:58
Georgya lua biletul inainte sa isi dea seama ca Rose se pregatea sa intinda mana spre bucata cenusie de pergament--Ce loc! Pana si pergamentele aveau o tenta cenusie--.Cercetasa citi biletul mult mai mult decat uluita:
"Imi etse erat acirf ed ie! Un o as ezetecni anap dnac un o as am eraomo! Tnus Irotarovev ia Iitrom! Ua siz ac eiubert as raomo, ac as un uif taromo! Tnus nu sal! Rad ut ia sups ac am isal as rom, raod etsep lurtadac aut. Muc ut un iam itse, ue "ma-it tucert ajed etsep urtadac. Ue un iam ma ep inemun, iced am rutala eit, ni aemul rolerbmu.
Un uits ed ec ma sircs lutelib atsa, muciro un era enic as li adav.(Derc ac ma-l sircs iam tlum urtnep enim.)
Et csebui, amam."
-"Ce neoameni! Zau ar trebui ucisi!" stiga Georgya destul de nervoasa.Vazand ca Rose nu intelege adauga oftand:"Biletul nu e scris in alta limba. Trebuie sa citesti de la dreapta la stanga, dar nu fiecare propozie in parte, ci fiecare cuvand in parte de la dreapta la stanga, dar respectand sensul normal de citire, nu stiu daca ai inteles.--Faceam asta cu o prietena cand ne trimiteam scrisori, pentru a nu fi intelese de bagaciosi.-- Scris normal biletul ar suna asa: " Imi este frica de ei! Nu o sa inceteze pana nu o sa ma omoare! Sunt Devoratori ai Mortii! Au zis ca trebuie sa omor ca sa nu fiu omorat! Sunt un las!! Dar tu ai spus ca ma lasi sa mor, doar peste cadavrul tau. Cum tu nu mai esti, eu 'ti'am trecut deja cadavrul. Eu nu mai am pe nimeni, deci ma alatur tie in lumea umbrelor.
Nu stiu de ce am scris biletul asta, oricum nu are cine sa il vada.(Cred ca l'am scris mai mult pentru mine.)
Te iubesc,mama!"

Acum fetele aveau aceeasi fata amandoua. Erau la fel de scarbite de rautatea unora si erau foarte intrigate. Dar focmai atunci a aparut Cecilia. Se uita lung la baiatul intins pe patul cu asternuturi albe ca si cum ar vrea sa ii pastreze in memorie imaginea.
-"Da, este fiul meu!" spuse Cecilia ca si cum una din fete ar fi intrebat'o. "El a primit numele talalui lui, cel cu care nu m'am casatorit niciodata. Cele trei provocari princare ati trecut ca sa ajungeti aici au fost nicte seste facute fe mine pentru a vedea daca puteti sa faceti fata povocarii finale: locul acesta. Nu va ingrijorati daca nu treceati unul va intorceati la Hogwartsin siguranta. Eu am fost cautata de Devoratorii Mortii pentru lucrurile pe care le stiu in materie de vraji si potiuni. Atunci cand nu am acceptat sa le fiu aliat, m'au lovit unde ma durea mai tare, si l'au rapit pe fiul meu pentru al pune sa ma omoare. El a revuzat, a scapat, dar nu a putut sa ma salveze. A vrut sa se sinucida, dar printr'o alegere gresita a unei potiuni si a unei vraji nu a reusit--slava Domnului--. Acum in acest loc timpul e nu iti mai tine rostul, e mereu prezent, nu mai exista trecut si viitor, dar nu mai dureaza mult pana ce efectul vraji se va duce de tot. Fiul meu este intr'un fel de coma, dar ca cea normala, aceasta nu ii permite sa moara sau sa imbatraneasca, ci sa ramana asa la nesfarsit, pana ce va primi antidotul sau vreo bagheta rau voitoare se va indrepta spre el si in aer se va auzi doar: Abracadabra!. De aceea nu am ales sa trec de partea cealalta, pentru a'mi ajuta fiul."
Dupa ce termina de vorbit ii arata lui Rose cum sa prepare potiunea vindecatoare si ii ii spuse Georgyei ce vraja sa foloseasca.
-"Lorem ipsum!" striga Cercetasa indrumata de Cecilia.
-"Vedeti ca acum vor veni Devoratori Mortii, sunt doar doi, cred ca o sa ii recunoasteti. Cu ei ne vom descurca toti 4 ! Eu va foi da indicati prin Rosalie, aici de fata--Georgya nu intelesese cum le poate da Cecilia indicati prin Rosalie, dar acest lucru poate fi explcat mai tarziu, altele erau peocuparile importante acum.--." le spuse Cecilia in timp ce Iulius incepe a sa revina 'la viata'.
Dupa ce ii explcara baiatului ce se intamplase in lipsa lui, usa se deschise. In camera intrara furtunos doi barbati: unul inalt si blond, altul pitic si brunet cu un aier ce ii dadea vreo 41 de ani. Se parea ca ei sunt asa-zisi Devoratori. Georgya isi strangea in mana bacheta ascunsa undeva in buzunar asteptand ca unul dintre ei sa faca o piscare ori sa spuna ceva
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Intunericul unei nopti albe - by Georgia Harris - 15 Jul 2011, 19:58

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Urmarile unei Vraji de Blocare Crysella Blythe 2 1,293 03 Feb 2011, 13:20
Last Post: Crysella Blythe