|
15 Jul 2011, 23:21
(This post was last modified: 20 Jul 2011, 14:30 by Robert Eric Smith.)
|
|
Robert Eric Smith
|
RP Posts: 231
Casa: Viperini
Galeoni: 679
Animal: Caine - "Bobby"
Slujba: Vanzator la "Borgin and Burke's"
|
|
- Robby era chiar derutat, de ce se purta Ronnie asa, mereu cand o vedea avea un zambet, cat de mic, dar il avea, acum nu, se simtea disperarea cum zbura dinspre ea in doate partile, se chinuia sa Dispara, fara sorti de izbanda, 'Acum chiar imi pare rau, ceva e in neregula astazi cu Viperinii, niciunul din ei nu poate face ceva, niciunul !' gandi Cercetasul ingrijorat.
Cand acesta se apropie de Viperina, ii simti aura negativa care se imprastia in toate directile, 'Asta e ceea ce nu ii ajuta sa faca ceva bun !' isi zise in sinea lui.
"-Petrificus Totalus !" rosti Cercetasul, Viperina se opri. "Emani o energie negativa, toti Viperinii o fac astazi !" fata stia acest lucru, dar nu putu sa zica nimic. "Ooh, scuza-ma ! Finite Incantatem !"
"-Stiu ! Nu pot nici sa ma concentrez pe un lucru simplu, precum conacul familiei mele !" striga Ronnie, nervoasa.
Robby o compatimea, daca era adevarat, citise undeva ca exista o zi proasta pentru orice Casa, dar asta se intamplase acum cateva secole, se credea ca nu avea sa se mai intample din nou.
"-OK, hai ca te ajut eu" lua o pauza "Vrei sa ajungi la sora ta, Daphne, ei bine o putem cauta impreuna, eu voi face Disparitia ingemanata, iar tu imi vei zice unde sa mergem." zise Robby, asteptand ca Viperina sa zica ceva.
Il n'y a rien près de verité.
![[Image: loveiswhat.gif]](http://i1223.photobucket.com/albums/dd513/RobbyGFX/loveiswhat.gif)
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|