Under control.
|
15 Jul 2011, 21:08
|||
|
|||
Jennifer mai statu un pic langa Eveline, dupa ce ii daduse a doua oara cu apa pe fata, asteptand.Spera ca nu i se intamplase nimic grav, si era speriata ca nu se trezise.De obicei, cand lesina cineva si ii dai cu apa pe fata, se trezeste..Tanara ofta.
Jennifer o luase de mana, uitandu`se atent la fata ei.Dintr`o data Eveline deschise ochii, Jennifer tresarind. -Eveline !! spuse ea ajutand`o sa se aseze mai bine. Jennifer se simtea bine dintr`o data.Era fericita ca isi revenise Eveline. -Jenn, spuse Eveline cu o voce cam joasa. -Te simti bine? o intrebase Jennifer. -Da, raspunse aceasta.Am avut un vis... Jennifer se intreba ce vis o fi avut? Spera ca nu era unul din visele acelea care avuse si ea parte, cand o "omorase" Heather.Atunci sora ei aparuse in mintea ei, vorbind cu ea si putand sa o ia in brate, ca si cum era in realitate.Daca Eveline avuse parte de un asemenea vis, stia cine era in el. -Pai..mi`a aparut tatal tau..incepuse Eveline.Mi`a spus sa iti transmit ceva.. Aceasta ofta.Era sigura din momentul in care Eveline spuse ca avuse un vis, ca tatal sau va fii in el.Era curioasa ce avea sa ii transmita. Eveline o lua de mana. -Mi`a spus sa iti transmit sa nu iti faci probleme, deoarece Cap-de-Mort l`ar fi omorat oricum, spuse Eveline. Jennifer simti cum o lacrima ii cade pe obraz.Tatal sau nu avea dreptate, nu l`ar fi omorat acum.Totusi, si cateva zile daca mai era in viata era ceva, ii simtea dorul chiar si dupa aceste putine ore care trecusera. Eveline ii sterse lacrima lui Jennifer spunandu`i ca nu era tot ce i`a trasmis. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|