Thread Closed 
Lectia I ~Inceputurile Magiei~
16 Jul 2011, 11:47
Asculta atenta ce spunea profesoara,scrijelind pe foaia de pergament ideile principale.Eliza era foarte atrasa de acea materie si mai ales , incepea sa iubeasca felul de predare a profesoarei .
"Nice...n.o sa lipsesc in veci de la aceasta materie" , isi spuse ea fericita . Isi luase privirea de la tabla , ascultand intrebarile elevilor adresate profesoarei , spre fereastra mare de langa ea . Soarele era ascuns de niste nori intunecati , de parca prevesteau moartea . Insa , intrebarea unei fete ii atrasese atentia : ,,Ar fi fost mai bine daca Incuiatii stiau de existenta noastra si nu ar mai trebui sa ne ascundem?''
Desi stia ca nu avea voie sa raspunda in locul profesoarei , deschise gurita si daduse drumul la parerea ei :
-Pai , s.o gandim logic , sa zicem ca tu esti o persoana normala , fara magie , si eu cu magie . Ne intalnim din pura intamplare si fix in acel moment eu fac o vraja . Tu , desigur , ca esti om , te sperii dar si totodata , esti curioasa . Dar... eu aplic acea vraja pe ceva anume si il distrug/ucid/ard etc . Tu desigur , instantaneu , crezi ca ceea ce fac eu e rau , insa nu esti capabila sa iti dai seama de adevaratul pericol caci , ceea ce am distrus/ucis/ars putea sa fie ceva de rau . Oricum , fiecare cu parerea lui . Eu una prefer ca sa existe doua tabere : ceea a vrajitorilor si ceea a oamenilor simpli. Scuzati.ma doamna profesoara daca m.am bagat ca musca in lapte .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Lectia I ~Inceputurile Magiei~ - by Eliza G. Blest - 16 Jul 2011, 11:47

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia III ~Egitpul Antic.~ Ginny Anne Alden 3 1,236 20 Mar 2012, 20:53
Last Post: Julieta D. Thibault
  Lectia II ~Magia Mayasilor~ Ginny Anne Alden 32 5,356 09 Aug 2011, 13:48
Last Post: Ginny Anne Alden