Trapped in nightmares.
|
16 Jul 2011, 17:22
|||
|
|||
Eveline o vazu pe Serena cum ii arunca lui Elizabeth o scurta privire apoi isi intoarse ochii inspre ea.Eveline vazu tristetea in ochii sai.Dar pe langa tristete era si fericite.Era fericita sa fie si ea in locul care il considerase casa si sa o vada pe Eveline.Dar era trista pentru ca ea numai apartinea de mult acestei lumi.Ea trebuia sa fie cu ai sai iar Eveline numai avea nici un drept sa o tina acolo.Nu suporta sa o vada nefericita.Isi indrepta privirea inspre piatra din mana sa apoi inspre Elizabeth si in cele din urma inspre sora sa.
- Numai am niciun drept sa te tin aici ii zise Eveline. - Numai am de ce sa raman ii zise sora sa zambind.Asta e tot ce mi-am dorit.Sa te vad la Hogwarts,fericita si stapana pe ceea ce esti cu adevarat continua Serena. - Eu .. incepu Eveline dar nu stia ce sa mai spuna.Probabil ca Serena intelesese pentru ca zambi. - Sa ai grija de tine Eveline.Si .. spune`i mamei ca o iubesc zise Serena zambind din nou.Eveline dadu usor din cap.Apoi arunca piatra in iarba de langa copac.Serena disparu lasand in urma sa o dara stralucitoare. - E mai bine asa .. ii zise Elizabeth. - Stiu.Iar piatra va ramane aici.Harry a lasat-o aici iar noi nu avem nici un drept sa o luam zise Eveline privind in iarba deasa de langa copac.Sa mergem continua Eveline si ii facu semn lui Elizabeth inspre adancurile padurii. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|