Prima lectie-Introducere
|
16 Jul 2011, 22:25
|||
|
|||
re cursurile care intr-adevar ii placeau si se bucurase ca profesoara era cineva din casa ei. Copiase cu atentie lectia uitandu-se foarte des pe tabla nevrand sa greseasca nimic, crezand ca astfel va pierde un element important probabil pentru raspunsul sau. Nu stia daca sa raspunda sau nu , ii era cam teama dar totusi isi facuse curaj si ridica mana. Profesoara dadu aprobator din cap dandu-i voie sa isi rosteasca cuvintele,iar aceasta incepuse intr-un final entuziasmata:
"In primul rand as vrea sa spun ca mi-a placut teoria de mai sus. E explicata foarte clar. Iar acum doamna profesoara - voi raspunde la intrebare. Nu stiu daca este bine ceea ce gandesc, dar cum am fi folosit covoare zburatoare sau instrumente de acest gen in timp ce maturile ne permit o anumita viteza destul de mare si nu sunt atat de incomode in jocul atat de important pentru noi - Vajthatul? Mie una mi se par foarte folositoare, iar cum magia a evoluat nu mai exista maturi ca in imaginea pusa de dumneavoastra." Inspirase adanc aer si se asezase la locul sau asteptand un raspuns din partea profesoarei sau al vreunui coleg din clasa. Rosalie Slyterin's clone ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia I - Introducere in Vajthat | Luna Slytherin | 13 | 2,781 |
05 Nov 2010, 12:34 Last Post: Samantha Hawkins |