Under control.
|
17 Jul 2011, 10:45
|||
|
|||
Jennifer ofta vazand cum cei doi le intrerupse discutia.Dintr`o data Eveline se oprise pe loc, uitandu`se intr`un punct fix.Jennifer isi daduse seama ca avea o previziune, dar tot o privea ingrijorata.
Dupa ce isi revenise, o intrebase ce vazuse, dar Eveline le spuse ca nimic.Jennifer nu o credea, era genul de "nimic" pe care il spunea si ea cand vroia sa evita ceva anume. Se uita cu niste ochi mari la ea, dar nu avea sa mai o intrebe ceva acum. Aceasta ii spuse lui Jennifer ca poate sa se lupte cu Fenrir, dar nu aici. "Ce o avea acum in gand?" se intreba Jennifer in mintea sa. Dupa ce le spuse aceasta, cei patru Disparusera.Ajunsera imediat in alta parte a padurii.Jennifer isi daduse seama dupa copaci ca nu erau foarte departe de iesirea din padure.Eveline le spuse sa astepte, dar ce puteau astepta, si de ce tocmai locul acesta? -Ce ar trebui sa asteptam? o intreba Jennifer ridicand din sprancene. Vazu ca Eveline nu`i raspunse, se uita intr`o parte a padurii, parca asteptand ceva. -Eveline ! spuse ea.Ce`i cu tine? -Nimic, spuse Eveline care raspunse de data aceasta. Jennifer se gandi ca nu vrea sa zica din cauza celor doi baieti, asadar o trase intr`o parte.Aceasta nu prea vruse, dar Jennifer o luase pana la urma. -Zi`mi acum ce`i cu tine, ii spuse Jennifer uitandu`se in ochii verisoarei ei. -Nimic, spuse aceasta. Acest nimic era la fel ca si primul.Se vedea ca vrea sa ascunda ceva. -Eveline, stiu ce fel de "nimic" este acesta.Zi`mi ce ai vazut. Ce ai de ascuns? Jennifer o intrebase usor, uitandu`se tot mai adanc in ochii caprui ai lui Eveline.Nu ii placea ca cineva sa o minta, si acum nici nu era cel mai potrivit moment pentru minciuni. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|