Prima lectie-Introducere
|
17 Jul 2011, 20:28
(This post was last modified: 17 Jul 2011, 20:30 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Jennifer se indrepta spre clasa unde avea sa aiba prima lectie de Vajthat, lectia facandu`se intr`o clasa deoarece era teorie.
Jennifer vroia sa afle totul despre Vajthat.O pasiona mult acest sport de mica.Invatase sa zboare pe matura acasa, dar nu se pricepea foarte bine.Isi amintise cum fusese anul trecul la Muzeul de Vajthat, vazand multe lucruri fascinante acolo.Ajunse in fata clasei si batu la usa usor, intrand.Oftase usurata vazand ca doamna profesoara nu venise inca.Se asezase intr`o banca asteptand. Dupa vreo doua minute venise si doamna profesoara salutandu`si elevii, acestia raspunzandu`i la randul lor. Doamna profesoara incepuse sa le vorbeasca despre prima lor lectie care va fii despre maturi. Jennifer se aseza mai comod in scaun fiind foarte atenta ce scrie profesoara pe tabla, copiind in acelasi timp pe pergamentul sau.Dupa ce copiase lasase pana jos, indreptandu`si iar privirea spre profesoara.Aceasta ii intrebase ce cred despre faptul ca ei nu au adoptat metodele cu covoarele zburatoare, sau a fotoliilor. Aceasta ridicase mana, profesoara dandu`i voie sa raspunda. -Doamna profesoara, eu cred ca este o metoda mult mai folositoare cea cu maturile.In primul rand, au o viteza mult mai mare de zbor, deplasandu`te foarte usor cu ele.In al doilea rand, ele sunt mult mai confortabile fata de covoare, mai ales ca suntem mult mai evoluate fata de cele din Evul Mediu.In al treilea rand ele sunt elementul esential in Vajthat.Cum ar putea juca vrajitorii acest sport minunat pe niste fotolii sau covoare? Terminase tot ce avea de spus, asezandu`se la loc in banca, si sperand ca nu spuse vreo prostie. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia I - Introducere in Vajthat | Luna Slytherin | 13 | 2,778 |
05 Nov 2010, 12:34 Last Post: Samantha Hawkins |