Deathly Hallows Part 2 - Pareri
17 Jul 2011, 21:41 (This post was last modified: 17 Jul 2011, 21:42 by Effy K. Dietrich.)
Am văzut filmul ieri. A fost suuuuuuperb LoveLove . Efectele speciale au fost uimitoare, actorii au jucat impecabil ca de obicei . Au fost atâtea faze amuzante dar şi triste. Am încercat să mă abţin, dar nu am reuşit. Da, am plâns la amintirile din pensiv. Mai ales la aia când o ţine Severus pe Lily moartă în braţe. Sau când stăteau ei (când erau mici) sub acel copac. Am mai plâns şi la moartea lui Fred, Lupin şi Tonks Crying( Nu meritau să moară Sad. Săracul Ron era distrus.
Acum trecem la partea veselă. Am murit de râs la faza cu Filch "Elevi nu sunt în paturi" =))
Sau cu McGonagall "Întotdeauna mi-am dorit să fac vraja asta" Venea războiul şi ea la ce se gândea :-| Finna . Sau a mai fost faza cu Neville când spune că o adoră pe Luna . Sau aia cu Ron când spune "Aceea e prietena mea " Finna şi aleargă după ăia cu bagheta Finna)).
Mi-a plăcut mult, mai ales finalul Love Dar sincer îmi va lipsi această serie . Sad

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Deathly Hallows Part 2 - Pareri - by Effy K. Dietrich - 17 Jul 2011, 21:41

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter 7 - part 1 Luna Slytherin 23 6,206 16 May 2011, 15:19
Last Post: Jennifer L. Campbell