Under control.
|
17 Jul 2011, 22:09
(This post was last modified: 17 Jul 2011, 22:10 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
Eveline isi intoarse privirea dinspre ochii lui Jennifer.Desi cateodata era o mincinoasa perfecta si mintea fara ca macar sa clipeasca,acum nu vroia sa ii zica ca nu se intampla nimic cand defapt se intampla ceva.Ceva mare.Capul incepu din nou sa o doara si spera sa nu cedeze durerii.O noua viziune cerea sa fie vazuta insa nu vroia.Daca putea sa le opreasca o facea.Inca nu invatase sa para cat mai naturala cand avea viziuni si chestiile astea o dadeau de gol de cele mai multe ori.Tipic.Se gandea ca Jennifer nu prea era de acord cu ideea de a fi mintita insa acum nu era dupa.
- Foarte bine.Am vazut ca mama se va imbolnavi in curand.Si am vazut ca chiar acum e la mormantul tatei.Sti nu suport sa o vad nefericita.Si mai ales sa vorbesc despre tata .. de aceea nu vroiam sa spun nimic zise Eveline de data asta privind-o in ochi.Jennifer se incrunta.Apoi se relaxa. - In cazul asta .. imi pare rau .. incepu ea. - Sa nu iti para.Nu vroiai decat binele meu.E in regual zise Eveline zambind. - Ce te-a facut sa iti schimbi parerea despre confruntarea mea cu Fenrir? intreba Jennifer brusc. - Stiu cum e sa vrei razbunare zise Eveline simplu. - In cat timp va fi aici Eveline? intreba Alexander venind in spatele lor. - Vreo zece minute.Poate mai putin zise Eveline ridicandu-se. - Va veni singur? intreba Dominik apropiindu-se.Eveline dadu din cap.Sentimentul care il simtea in acele momente Greyback nu vroia sa le imparta cu nimeni. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|