Cancelaria
|
18 Jul 2011, 01:08
|||
|
|||
Continua sa asculte vorbele domnisoarei Alden dar fara sa uite sa guste din cand in cand din cafeaua foarte puternica .De cele mai multe ori ,Edward, isi petrecea jumatate de zi in pat,si cu siguranta ceafaua era un element cheie ca sa poata sa ramana treaz pe parcursul zilei, desi gustul ei nu era unu preferat de el.
Zambise cand auzi vorbele fetei,probabil pentru ca ..intradevar erau chit .El nu era un fan al Istoriei Magiei..si cu siguranta nu al numelor complicate din carti ..dar nici profesoara nu parea una pasionata de animale si in general de materia pe care Edward o preda la Hogwarts. Auzise intrebarea fetei si nu a ezistat nici o secunda sa raspunda “Depinde din ce punct de vedere privesti situatia. Cu siguranta a fost o perioada streasanta,mai ales cand ma gandeam ca lumea magica poate fi afectata intr-o mica masura de glumele nenorocitilor de Pogrebini.Dar pe de alta parte m-am simtit bine sa primesc o mica pauza de la rutina mea zilnica si sa incerc ceva nou, in special pentru ca tot timpul am fost pasionat demisiunile ministerului asupra creaturilor magice din lumea incuiatilor” imedeat ce terminase fraza mintea lui parca se intreba daca fata a inteles ceva din ce a zis,in special ca de cele mai multe ori ii place sa explice cu detalii extreme de mici toate situatile prin care a trecut. Niciodata nu i-a placut sa isi incheie fraza cu punct. Tot timpul vroia ca toate conversatile lui sa para infinite si de aceea ii palcea sa puna intrebari dupa intrebari .Nici situatia aceasta nu facea o exceptie de la regula profesorului care nu ezita sa o intrebe din nou pe doamna profesoara “Cum de ai ales Istoria Magiei? Adica sunt atatea alte materii foarte palpitante..si ai ales tocmai o materie atata de…” se oprise pentru a gasi cuvantul potrivi”veche?”zambise “ Ma refer la faptul ca deobicei pe parcursul orei de Istorie a Magiei elevi de cele mai multe ori nu exerseaza magia..doar invata din manuale .Deci ce te-a facut pe tine interesata de aceasta materie?” Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cancelaria II | Isabella River | 4 | 2,077 |
23 Apr 2012, 21:35 Last Post: Ivy Thibault |