Outstanding
|
18 Jul 2011, 12:22
|||
|
|||
-Hmmm, da, trebuie sa admit ca nu ne-am mai intalnit de mult timp. Nu mi s-a mai intamplat nimic special, doar am incercat sa rezolv o groaza de probleme pentru ca eu am bagat majoritatea Devoratorilor in probleme chiar foarte mari, zise Lily amintindu-si de greseala colosala pe care o facuse.
Lily se uita spre magazinele din Hogsmeade gandindu-se la cat de bine i-ar fi prins in acel moment o cafea, poate si o tigara, dar nu prea i se parea o idee buna sa scoata pachetul si sa fumeze de fata cu Ema, plus ca si asa vroia sa se lase. -Vrei o cafea, Em'? intreba Lily ridicandu-se de pe bancuta. Soimeanca aproba din cap si dadu si ea sa se ridice dar Lily o opri. -Ma duc eu sa iau, zise ea. Se intoarse peste cateva minute cu doua pahare din plastic pline cu o cafea delicoasa. Desi se simtea vioaie tot savura acum o cafea. Ii placea prea mult acea bautura fierbinte care iti dadea energie. Se gandea acum la ce vor face dupa ce isi vor termina cafelele asta daca Ema avea chef de ceva. Lily chiar ar fi vrut sa faca ceva distractiv. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Outstanding - by Ema Snow - 06 Jul 2011, 21:20
RE: Outstanding - by Odette B. Malfoy - 07 Jul 2011, 15:46
RE: Outstanding - by Ema Snow - 07 Jul 2011, 18:24
RE: Outstanding - by Odette B. Malfoy - 18 Jul 2011, 12:22
RE: Outstanding - by Ema Snow - 18 Jul 2011, 12:39
RE: Outstanding - by Odette B. Malfoy - 30 Jul 2011, 17:38
RE: Outstanding - by Ema Snow - 30 Jul 2011, 18:06