Thread Closed 
Drops of silent
18 Jul 2011, 13:37
Se anunta o noapte foarte intunecata din cadrul caruia nu lipsea nici luna plina .Singurul mod prin care Edward putea sa adoarma in timpul lunii pline este doar daca se relaxeaza un pic si face o plimbare prin scoala .Zis si facut .Incepuse de la cancelarie si pentru cateva minute bune se plimbase prin o multime de incaperi ale scolii.

Daca era un loc pe care Edward il indragea,Sala de detentie cu siguranta facea parte din acea categorie. Desi nu era un prieten foarte apropiat de tablourile care decorau incaprile,in special pentru ca de fiecare data aveau ceva de comentat la adresa profesorului si a modului lui server de a preda .Dar pe parcursul timpului a invatat sa le ignore . Cum spuneam ,Sala de detentie era unul dintre locurile preferate ale profesorului (exceptie Padurea Interzisa ,unde ii placea sa reintalneasca diferite specii de animale din lumea magica) mai ales pentru ca de cele mai multe ori isi petrecea mult timp in aceste Sali cu Viperinii neastamparati care cautau atentie pe parcursul orelor lui.

Holurile erau luminate doar de cateva lumanari ,ceea ce facea totul sa pare intunecat .Ca deobicei Edward purta pelerine lui neagra din matasa ,care din greseala a agatat una dintre micile statuiete de pe coridor .A inchis ochii si i-a strans cu putere cand a auzit cioburile care atingeau pamantul . Tocmai se pregatise sa roteasca bagheta ,cand auzise pe cineva .Era cu siguranta o voce de femeie,foarte delicate dar in nici un caz cunoscuta pentru el .Oricum nu putea sa lase asemenea mizerie pe coridoare, mai ales ca nu dorea un nou scandal cu echipa de aministrare a scolii .Asa ca isi continua treaba si rotise bagheta in timp ce rosti “Reparo” .Deodata toate cioburile s-au adunat intr-un singur loc si datorita vrajii s-au reunite formand din nou statuia.

Acum ca a rezolvat aceasta mica problema ,putea sa ofere atentie vocii feminine care a pus intrebare . Cu pasi mici a iesit din intuneric si a vazut chipul unei femei ,probabil profesoare .Zambise ca deobicei dupa care zise ”Sunt eu” se oprise cateva secunde sa inspecteze persoana respective dupa care continuase “Cred ca ne-am mai intalnit o data in cancelarie chiar cand am ajuns la Hogwarts. Sunt Edward ,profesorul de Grija Fata de Creaturile Magice” dupa care asteptase ca si persoana respective sa se prezinte.

Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu

[Image: unled2co.jpg]
Profesor "Grija Fata de Creaturile Magice"
Inscrieri|Reguli|Absentare Motivari
Lectia I
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Drops of silent - by Rosalie Vivienne Alden - 18 Jul 2011, 13:19
RE: Drops of silent - by Edward Kiranov - 18 Jul 2011, 13:37
RE: Drops of silent - by Edward Kiranov - 18 Jul 2011, 13:59
RE: Drops of silent - by Edward Kiranov - 18 Jul 2011, 14:29