|
Drops of silent
|
|
18 Jul 2011, 13:59
|||
|
|||
|
Edward se uita in ochii fetei ,cu mare curiozitate sa asculte cuvintele ei .Zambise dupa ce aflase ca era intredavar cum a crezut la inceput..o profesoara de la Hogwarts. Putem spune ca era chair si incantat de materie pe care o preda doamna profesoara,desi nu participase de cele mai multe ori la acele ore tot timpul I s-au parut interesant..
“Foarte frumoasa materie. Bunica mea incuiata se consiedara o adevarata ghicitoare a viitorului” zambise cu pofta in timp ce isi aducea aminte de una dintre bunicile lui care locuia in Germania de astazi si care se considera o vrajitoare .Pelerina neagra ,globul de cristal ..avea de toate ..inclusiv o gramade de clienti .Intradevar era o escroaca, care la urma urmei singurul scop pentru care practica aceasta profesie era sa fure bani de la incuiatii mai prostuti. Oricum cum am si spus era o materie interesanta. Se apropiase mai mult de femeia care state ape coridor,cu pasi foarte mici ,mai ales pentru ca tot timpul ii facea placere sa petreaca timpul cu un alt cadru didactic si ii intinse mana “Oare ce imi rezerva viitorul?”zambise in timp ce astepta ca domnisoara Alden sa ii ofere mici informatii despre viitorul sau si ce il asteapta. Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: unled2co.jpg]](http://img197.imageshack.us/img197/977/unled2co.jpg)