Drops of silent
|
18 Jul 2011, 14:29
|||
|
|||
Edward rase la vorbele fetei dupa care isi restrase palma “Intradevar,ai dreptate..ultima oara cand cineva mi-a ghicit in palma mi-a anuntat moartea..si uite dupa atatia ani inca sunt aici foarte sanatos” zambi din nou dupa care isi indrepta atentia spre una dintre usile masive de lemn de pe coridor.
Nu era foarte sigur ce cauta profesoara aici ,mai ales pentru ca nu a avut ocazia sa o intrebe .. inca .Oricum dupa felul cu vorbea parea foarte interesata sa vada ce se intampla in aceea clasa,si putem spune ca pana si Edward devenise curios .Cu bagheta in mana dreapta..o rotise delicat din nou si rosti o vraja astfel incat usa se deschise. Isi indrepta atentia spre profesoara si ii spuse “Deci intram?Dupa tine te rog” .Parca ,chiar inainte sa intre in clasa isi imagina situatia pe care o va intalnit .Un elev neastamparat certat de un profesor..ispasindusi pedeapsa intr-una dintre salile de detentie .Dar la urma urmei de ce era doamna profesoara chiar asa interesata sa vada ce se petrece pe acolo?Sa fi fost oare vorba de unul dintre elevi ei? Mai ales pentru ca aceste situatii le poti intalni zilnic la Hogwarts. Incepea sa se intunece si deja se simtea oboseala zilei care tocmai a trecut .Oricum luna plina avea sa ii deie batai de cap profesorului,desi in acel moment casca de parca nu ar fi dormit 3 zile . Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|