Prima lectie-Introducere
18 Jul 2011, 15:40 (This post was last modified: 18 Jul 2011, 16:40 by Antoine R. Malfoy.)
  • Antoine era la ora chiar din momentul in care ajunse si sora sa acolo, ce-i drept este ca el nu se prea pricepe la Vajthat, insa stia une lucruri teoretice, asa ca-si ridica mana pentru a raspunde la intrebarea adresata de Lily.
    "-Ei bine, eu cred ca nu am adoptat covorul zburator a lui Aladin, deoarece covoarele in general tin apa, iar in Marea Britanie unde ploile sunt la ordinea zilei n-ar fi foarte folositoare, gandindu-ne ca maturile pot prinde viteze net superioare covoarelor, iar o matura e mult mai usor de intretinut. Totusi, eu consider ca motivul adevarat pentru care nu am adoptat covoarele este ca doream sa fim unici." zise baiatul, luand doar doua pauze, dar si acelea foarte scurte.

OOC: am sters primul post din greseala asa ca l-am editat pe acesta, apropo n-am nicio intrebare.

Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily !

[Image: dream_boy_by_devotte-d3b4agz.png]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Prima lectie-Introducere - by Odette B. Malfoy - 16 Jul 2011, 21:52
RE: Prima lectie-Introducere - by Ema Snow - 18 Jul 2011, 12:18
RE: Prima lectie-Introducere - by Antoine R. Malfoy - 18 Jul 2011, 15:40
RE: Prima lectie-Introducere - by Evelyn Steel - 22 Jul 2011, 13:15
RE: Prima lectie-Introducere - by Ema Snow - 30 Jul 2011, 15:31

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia I - Introducere in Vajthat Luna Slytherin 13 2,780 05 Nov 2010, 12:34
Last Post: Samantha Hawkins