Drops of silent
|
18 Jul 2011, 18:03
|||
|
|||
Edward privi cu atentie cum se schimba intreaga atmosfera .Cum sala de detentie devenea dintr-un loc cat de cat luminat intr-unul intunecat incarcat cu un frig puternic .Asta era unul dintre motivele care il readucea cu picioarele pe pamant..asa trebuie sa fie o sala de detentie si nici de cum colorata,relxanta si calduroasa .Este locul unde multi elevi neastamparati trebuie sa isi invete lectia dupa ce au facut diferite nazbatii .Era chiar amuzant sa vedem o sala mai relaxanta si mai frumoasa decat dormitoarele pentru elevi sau de ce nu decat cancelaria .La urma urmei era locul ideal pentru elevii rai.Dar ce facem cand vine vorba de 2 profesori?
Edward observase cum expresia fetei a profesoarei se schimba de la frig .Pentru a ajuta-o sa se incalzeasca i-a oferit pelerine lui de matase “ Uite ! O sa iti tina de cald” zise el acoperindui corpul mic si delicat cu pelerine neagra .Zambise dupa care isi reaminti despre discutia dintre cei doi .Destul de interesant faptul ca astazi Edward a zambit mai mult de cat in ultimii ani.. Pentru a oferi un raspuns exact profesoarei ,Edward s-a gandit un pic dupa care a spus “Cum am spus am predate in trecut Aritmantie,aproximativ 4 sau 5 lectii dupa care am plecat in Rusia .Si de abia de 2 zile m-am intors,deci inca nu am predate nimic .Am fost extreme de ocupat cu lista de inscieri ale elevilor,manualele ,sa pregatesc cat de cat zonele unde se vor desfasura orele ..Era sa uit –Regulile .Tot timul am dormit ca elevii mei sa urmeze cu atentie toate regulile din clasa .Desi ,nu stiu daca ai auzit –mai ales ca majoritatea tablourilor de pe coridoare si chiar si unii profesori vorbesc despre comportamentul meu extreme de sever pe parcursul orelor .Este unul dintre lucrurile care cu siguranta nu le voi schimba la mine .Pana acuma toti elevii mei au avut rezultate exceptionale din punct de vedere al materiei pe care o predau,deci consider ca ,probabil cu un pic de teama fata de mine,elevii sunt interesati de ceea ce predau..si la fel ca si pe orice alt profesor,acest lucru ma face fericit” . Afara incepuse sa ploua .La inceputul discutiei erau doar niste picaturi fine de ploaie lipite de geamurile murdare ale clasei. Insa acuma aproape ca ploua torential .Cerul inca era acoperit de nori negri ,iar vantul continua sa bata din ce in ce mai puternic .Orice persoana care intra in acel moment in clasa ,iese imedeat din cauza frigului .Dar nu era si cazul lui Edward,caruia chiar ii place sa petreaca timp cu noua profesoara. Lumanarile de pe candelabru se stingeau una cate una .La un momendat abia puteai vedea ce aveai in fata ochilor .Desi putea sa folosesca vraja pentru lumina,lui Edward i se parea un moment ideal sa poata discuta cu o persoana noua .Ii placea sa petreaca timp in intuneric,putea alege cu usurinta intunericul mai mult decat lumina puternica a zilei –desi ii placea destul de mult si amurgul. Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|