Thread Closed 
Drops of silent
18 Jul 2011, 18:43
In loc sa inceteze ploaia,parea sa devina din ce in ce mai puternica .Un vant puternic a deschis toate geamurile incaperii si a stins toate sursele de lumina . Edward era obisnuit cu furtunile ,putem spune ca il faceau sa se simta in largul lui ,mai ales cand simtea stropii de ploaie curgand pe fata lui .Uneori se intreba cine a construit intregul castel?..cu siguranta nu se pricepea la geamuri .Isi aduse aminte ca tot intr-o zi ploioasa,unul dintre geamurile din biroul sau ,era pe punctual sa cada de la vantul puternic. Se pare ca la fel se intampla si in sala de detentie .Cand 2 profesori se afla la locul faptei ,toate lucrurile se rezolva cu siguranta .Isi roti bagheta de cateva ori si toate geamurile se inchisera la loc .Acuma era intuneric in intreaga incapere .Atat de intuneric incat ii putea privi chipul doamnei profesoare doar cand fulgera.

Tunetele nu lipseau nici ele .La fiecare 2 minute se putea auzi un sunet puternic de parca o bomba de incuiati ar fi explodat in jurul castelului .Isi intoarse din nou atentia spre vorbele profesoarei .Cu siguranta niciodata nu s-a gandit la aceasta explicatie . “Sa iti spun sincer ,niciodata nu m-am gandit la acest lucru .Datorita mea este ca elevii sa invete cat mai multe despre animalele magice,iar eu imi dau toata silinta sa reusesc acest lucru “zambise in timp ce se apropia tot mai mult de fata fetei .Nu putea sa ii vada fata din cauza intunericului,dar ii simtea respiratia calda.

Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu

[Image: unled2co.jpg]
Profesor "Grija Fata de Creaturile Magice"
Inscrieri|Reguli|Absentare Motivari
Lectia I
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Drops of silent - by Rosalie Vivienne Alden - 18 Jul 2011, 13:19
RE: Drops of silent - by Edward Kiranov - 18 Jul 2011, 13:37
RE: Drops of silent - by Edward Kiranov - 18 Jul 2011, 13:59
RE: Drops of silent - by Edward Kiranov - 18 Jul 2011, 14:29