Thread Closed 
Just a horror story
18 Jul 2011, 19:41
Ema trebuia sa se gandeasca un minut pentru a-i da un raspuns. Gesticula larg cu mana, spunand ca nu o deranjeaza fumul de tigara. Soimeanca nu era o fumatoare, probabil datorita faptului ca mama ei era un doctor, dar nu avea nimic impotriva celor care erau.
Isi musca buza si se incrunta usor, alegandu-si cuvintele.
" - Nu cred ca exista unraspuns concret. Vreau sa zic, nu unul care sa motiveze intreaga spaima, cea care se intinde peste ani de zile. Daca ai intreba acum, probabil ca vei primi raspunsuri de genu' " datorita hotilor ce se scund pe aici". Personal, tind sa cred ca nu e niciun hot. Oricum... Daca ar fi sa-ti dau un raspuns pentru ani... Banuiesc ca se datoreaza faptului ca e bantuit. Ma surprinde, trebuie sa recunosc, caci lumea vrajitorilor nu se sperie de fantome."
Ridica din umeri. Povestile pe care le asculta in fiecare weekend, atunci cand servea la local, i se pareau uneori stupide. Creaturile Magiei Negre se ascund la Urlet in Noapte. Varcolacii asteapta sa te muste, bestiile iadului asteapta sa te inhate. Ema pufni delicat.
" - Personal, cred ca e vorba de un fel de traditie. Lumea nu intra aici acum cateva decenii si pur si simplu cred ca a ramas asa."

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Just a horror story - by Valerye R. Mitchell - 18 Jul 2011, 01:07
RE: Just a horror story - by Ema Snow - 18 Jul 2011, 09:19
RE: Just a horror story - by Ema Snow - 18 Jul 2011, 13:45
RE: Just a horror story - by Ema Snow - 18 Jul 2011, 19:41
RE: Just a horror story - by Ema Snow - 18 Jul 2011, 20:51
RE: Just a horror story - by Ema Snow - 19 Jul 2011, 12:26
RE: Just a horror story - by Ema Snow - 21 Jul 2011, 10:18
RE: Just a horror story - by Ema Snow - 11 Aug 2011, 19:30
RE: Just a horror story - by Ema Snow - 12 Aug 2011, 11:49