Lectia I ~Inceputurile Magiei~
|
19 Jul 2011, 00:21
|||
|
|||
"Ohh NU!" tipa Ellena privind ceasul de peperetele camerei ei vopsita albastru sers. Se trezise tarziu, toata noaptea nu facuse decat sa piarda vremea prin diferite carti. Citise o carte cei atrasese atentia despre istoria magiei, ceea cei adusese aminte acum ca avea aceasta ora.
Era devreme dar tot era in inatzrziere. Iasa din camera ei , punandu-si roba lunga cu semnul astropufilor. Desi nu intelesese de ce picase in casa asta, era fericita si mandra unde era. Auzise din vorbe ca profesoara de Istoria magiei este noua si tanara, abia intrata la catedra. Asta o face pe astropufa sa spere ca o va ierta daca va intarzia putin. Iasa din camera ca un fulger. Bineinteles ca prima data se pierde pe holuti, scari, culoare de care nici nu stia. Se lovise pe drum si de cativa viperini ce bineinteles ca nu o prea admirau pentru sangele ei mal, dar mai rau pentru firea ei mereu voioasa si plina de fericire. Defectul ei era ca atunci cand citea ceva, se incapatana sa citeasca pana la capat, indiferent ca putea pierde nopti si zile, daca ceva ii capta atentia ea pierdea ore intregi sa descopere acel ceva pana la capat. La fel ca noaptea asta. Era asa de zapacita ca nu stia pe unde sa mai mearga, alergand ca o nebuna pe holuri. Auzise soneria de demult, iar asta o ingrijora deja. Ajunge insa pana la urma unde doreste. La sala unde se preada "Istoria Magiei" . Desi materia ei preferata era "Previziuni despre viitor" , istoria magiei era ceva nou si plin de atractii pentru ea. Ofteaza lung, realizand ca intarziase, iar inainte de a intra bate sfios la usa, spunandu-si rugaciunea, gata de o mustruluiala ca la carte. Aproape mereu facuse asta, deci era deja obisnuita. Dupa ce bate, deschide usa si intra incet, plecand capu. "-Va rog sa ma scuzati, am ...am avut o problema cu trezirea, promit sa nu se mai repete". Spune sfios, rosindu-se cand simte privirile atintite asupra ei. Ridica usor capu si observa profesoara. Ohhh nu! Nu din nou. Ginny, aceiasi Ginny ce fusese si inca era cea mai buna prietena a ei. Abia se abtinea sa zbiere de fericire, vazand-o acolo si fiind mandra ca intarziase la ora ei, Ginny stia prea bine problema asta a ei. "-Si imi cer scuze si colegilor ca am deranjat ora, inteleg daca o sa ma pedepsiti", spune ea realizand ca deja erau prietene, Ginny era la catedra deci regulile erau aplicabile si pentru ea. ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III ~Egitpul Antic.~ | Ginny Anne Alden | 3 | 1,236 |
20 Mar 2012, 20:53 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Lectia II ~Magia Mayasilor~ | Ginny Anne Alden | 32 | 5,356 |
09 Aug 2011, 13:48 Last Post: Ginny Anne Alden |