Don't look back
|
19 Jul 2011, 14:37
|||
|
|||
Aude cuvintele fetei si simte atingrea blanda pe umarul ei. O incurajase foarte mult acest lucru, foarte mult cuvintele cercetasei ce spusese cu o mandrie ciudata ca este la fel ca ea. I se parea pentru prima data ciudat, ca cineva sa nu o judece. Se obisnuise cu acest aspect, aspectul de marginalizare.
Un sentiment placut ii strabate inima si isi duce o mana la parul des ciufulindu-l copilareste. Realiza si ea pana la urma ca fiecare e unic intr-un fel, dinfuerent de sange. Doar ca nu toti vedeau partea asta a canii, asa cum vedea Eliza, majoritatea vedeau doar sangele si nimic mai mult, astfel punandu-i la colt pe ceilalti. "Ma bucur ca cineva intelege, sti nu sunt mandra de mine, deoarece m-am obisnuit cu ofensele si jignirile aduse la adresa mea de cei cu sange pur, desi nu inteleg de ce...mereu sunt fericita si mereu incerc sa-mi fac prieteni fara intentie rea..." spune astropufa afisand un zambet cald de data asta. Era multumita, foarte multumita ca mai intalnise pe cineva asa ca ea, pe cineva ce parea sa o intelegea si ce era mandra de ce era. Acum avea un motiv in plus sa mearga mai departe, un motiv in plus sa-si evolueze puterile ei si sa poata face bine celor din jur. Bucuria ei emanata se pare ca o simtise si Calugarul cat si Sir Nick ce afisase un zambet placut, privindu-le pe cele doua fete ce acum zambeau multumite. Ellena era fericita acum ,deoarece isi gasise inca un prieten din afara casei ei , astfel legand o noua prietenie si ea fiind mandra de asta. ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|