Don't look back
|
19 Jul 2011, 14:57
|||
|
|||
Se bucura că o ajutase pe Ellena. Şi ea se simţise la început dezamăgită de propriul sânge . Fusese jignită de unii elevi cu sânge pur, dar întâlnise şi persoane cu acest statut care o încurajaseră. De atunci trecuseră patru ani şi învăţase că lumea e crudă, dar există şi persoane bune. Învăţase să lupte până la capăt şi să se bucure de cine este . Din nou îşi aduse aminte de cât de norocoasă este că se află la Hogwarts şi are aşa prieteni buni. Iar acum o avea ca prietenă şi pe Ellena.
"Mă bucur că cineva înţelege, şti nu sunt mândră de mine, deoarece m-am obişnuit cu ofensele si jignirile aduse la adresa mea de cei cu sânge pur, deşi nu înţeleg de ce...mereu sunt fericită si mereu încerc să-mi fac prieteni fără intenţie rea..." spuse Astropufa afişând un zâmbet cald de această dată. "Din potrivă. Ar trebui să fii mândră de ceea ce eşti. Cei cu sânge pur s-au născut cu magia, dar noi , cei cu sânge impur, am dobândit acest lucru. " Zise ea foarte veselă şi le privi cu coada ochiului pe cele două fantome, care aprobară scurt din cap. "Există şi vrăjitori cu sânge pur care sunt chiar foarte prietenoşi" Îşi aminti de prietenii ei şi încă un zâmbet îşi făcu apariţia. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|