Sweet Dreams
19 Jul 2011, 22:58
  • Fosta cercetasa zambi, privindu'si vechea prietena; era atat de multa vreme de cand nu se mai vazusera. Dar in ciuda trecerii nemiloase a timpului, relatia dintre ele supravietuise; isi daduse seama de asta din clipa in care viperina o imbratisase. Acelasi sentiment de prietenie care ii dadea o senzatie placuta ce ii imbratisa intreaga fiinta.
    "-Si mie mi'a fost dor de tine" sopti ea, cu o urma de zambet.
    Avea o expresie amuzata, privind atenta detaliile din jurul sau; paturile ramasesera aceleasi, iar peretii purtau aceeasi culoare de un galben-pai. Si totusi, ceva era schimbat.

Ajunse la concluzia ca de fapt ea era cea schimbata; insa hotari sa lase asta pe mai tarziu. Imaginea lui Ronnie din trecut se contura in mintea ei, facand'o sa observe diferentele. Nu erau prea multe, daca statea sa se gandeasca. Dar totusi, existau. Timpul era un element indispensabil in schimbarea oamenilor, iar perioada in care nu se vazusera consta in destul de multe luni. Prea multe, ar putea completa.

Clatina usor din cap, incrucisandu'si bratele la piept; o privi pret de cateva clipe cu o spranceana ridicata, continuand sa zambeasca. Uitase faptul in sine de care trebuia sa intrebe de cum o vazuse pe Ronnie acolo.
    "-Cum ai reusit sa ajungi iar aici?" murmura ea, chicotind.
    Viperina isi dadu ochii peste cap, oftand usor; parea a fi o poveste destul de lunga, dar Bell ar fi facut orice doar ca sa nu se intoarca in Turn si sa se chinuie sa adoarma.
    "-Adica la pranz, cand am plecat eu, nu erai inca aici" continua tanara, putin derutata.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sweet Dreams - by Bell Evans - 19 Jul 2011, 22:18
RE: Sweet Dreams - by Veronique A. Dupont - 19 Jul 2011, 22:32
RE: Sweet Dreams - by Bell Evans - 19 Jul 2011, 22:58
RE: Sweet Dreams - by Bell Evans - 05 Aug 2011, 21:04
RE: Sweet Dreams - by Veronique A. Dupont - 20 Jul 2011, 18:05
RE: Sweet Dreams - by Veronique A. Dupont - 10 Oct 2011, 18:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  sweet dreams Kurt F. Malfoy 26 6,596 24 Feb 2012, 15:05
Last Post: Kurt F. Malfoy
  Dreams thrown in the rain ! Katharina van der Wall 23 4,061 19 Aug 2011, 16:00
Last Post: Lee Byung Hun