Thread Closed 
Darkness.
20 Jul 2011, 01:46 (This post was last modified: 20 Jul 2011, 01:46 by Heather M. Ambrose.)
OOC: Oops Blush Sorry, insa atatea luni in care am scris Melisse, m-am obisnuit asa Finna - si imi cer scuze pentru postul stupid si scurt - e 2 noaptea -/.

BIC:
  • Savannah privea neincrezatoare spre incercarea fetei de calmare a animalului. Fu uimita ca dupa ce viperina isi terminase treaba, acel Lucs o asculta si pleca. Viperina ii ceru fetei sa mearga dupa ea, iar Savannah, nevrand sa intre in alte belele, o ascultase (una dintre putinele dati in care asculta vreodata pe cineva).
    Centaurul pleca, coada sa maronie si lunga miscandu-se din cauza galopatului. Lucs se adanci in padure, Savannah pierzandu-i urma.
    - Alta viperina? intreba Savannah ironic dupa ce fata ii salvase spatele.
    Normal, ar fi trebuit sa ii multumeasca, ar fi trebuit sa ii fie etern recunoscatoare pentru ca i-a salvat viata, insa nu facu niciun semn de apreciere: pentru ca Savannah era facuta din ura. Era ca si cum ar fi adunat in ea toate partile negative ale oamenilor, ea fiind un robot-distrugator. Bineinteles ca mai avea si momente bune, insa acestea erau foarte rare.

# I WATCHED THE STARS CRUSH IN THE SEA
[Image: perfection.png]
the fabulous signature is made by gorgeous RONNIE. since you've been gone I just want it back the way it was before
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Darkness. - by Heather M. Ambrose - 16 Jul 2011, 22:27
RE: Darkness. - by Veronique A. Dupont - 16 Jul 2011, 23:14
RE: Darkness. - by Heather M. Ambrose - 17 Jul 2011, 11:19
RE: Darkness. - by Veronique A. Dupont - 17 Jul 2011, 13:13
RE: Darkness. - by Heather M. Ambrose - 20 Jul 2011, 01:46
RE: Darkness. - by Veronique A. Dupont - 20 Jul 2011, 18:26
RE: Darkness. - by Heather M. Ambrose - 08 Aug 2011, 11:44