Thread Closed 
Lectia I ~Inceputurile Magiei~
20 Jul 2011, 02:38
Ellena o asculta fericita pe Mellisa ce isi spusese parerea imediat clar si sincer. Afiseaza un zambet bland, prietenos multumita de raspuns. Insa nu se poate abtine, asa ca indrazneste sa continue si ea sperand sa nu greseasca.
"Multumesc Mellisa, as dori sa mai completez ceva. " Spune Ellena incepand sa-si revina din starea ei de zapacita si timida.
"Am auzit ca exista doua feluri de vindecare, nu stiu sigur cum se numesc, dar exista vindecarea simpla a incuiatilor si vindecarea avansata a vrajitorilor, carora le este mai usor sa se vindece. Acestia folosesc puterea lor interioara sa se vindece pe ei sau camarazii lor folosinfu-se de incantatii si de credinta. Incuiatii nu pot folosii decat metode simple si materiale de vindecare, care nu garanteaza vindecarea sau viata, pe cand un vrajitor cu aceasta putere se foloseste de puterea interioara si de bagheta ca sa inchide rani grave si sa salveze mult mai repede vieti. Nu stiu daca este adevarat, am citit intr-o carte de la biblioteca si am fost interesata..." spune Ellena zambind fericita, in timp ce toti din clasa tacusera pana ea terminse de spus cuvintele ei.
Mellisa zambeste afirmand usor din cap. Acum si eu si ea asteptam raspunsul profesoarei ce ne privea oarecum uimita de raspunsurile fetelor foarteinteresate de noul subiect dezvoltat de Ellena.

[Image: 2hgfx45.jpg]
I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull

Sig By Ginny ... Thx my loveKiss
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Lectia I ~Inceputurile Magiei~ - by Ellena R. Howard - 20 Jul 2011, 02:38

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia III ~Egitpul Antic.~ Ginny Anne Alden 3 1,239 20 Mar 2012, 20:53
Last Post: Julieta D. Thibault
  Lectia II ~Magia Mayasilor~ Ginny Anne Alden 32 5,356 09 Aug 2011, 13:48