TEST II
|
21 Jul 2011, 16:55
(This post was last modified: 26 Jul 2011, 20:08 by Rosalie Vivienne Alden.)
|||
|
|||
Test - previziuni - 1. Care este vraja invatata pentru a citi viitorul? 5 pct. 2. In cate moduri ati invatat pana acum sa preziceti viitorul? 5 pct. 3. Unde se afla linia inimii? 5 pct. 4. Ce fel de semne se mai pot intalni in palma? 5 pct. 5. Descrieti tot ce ati invatat despre unul dintre semnele din palma. [exclusiv semnele - nu linii] 5 pct. 6. Cum se mai numeste lina Soarelui? 5 pct. 7. Unde se afla Inelul lui Saturn? 5 pct. 8. Cum se mai numeste linia sanatatii? 5 pct. Puncte:
~Eveline Leanne Carter: 37 de puncte ~Cassandra Alden: 33 de puncte ~Tora Chang: 38 de puncte ~Desiree Rose Goth: 40 de puncte + 5 puncte pentru originalitate ~Jennifer Laurette Campbell: 38 de puncte + 2 puncte pentru ca a scris sub forma de RPG ~Melisse Yvone Carter: 40 de puncte Alma Rodriguez: 39 de puncte Ema Snow: 40 de puncte + 5 puncte originalitate Liam Blackwell: 35 de puncte Eliza Cyreno: 40 de puncte + 5 puncte originalitate Heather Ekaterine Snow : 39 de puncte + 2 puncte pentru ca a scris sub forma de RPG In total acumulati 40 de puncte, adica cinci puncte pentru fiecare raspuns corect. Astept raspunsurile la test prin PM! Limita de timp pentru a preda testul este de 10 zile de la prezentarea pe care am facut-o. Astept pana la data de 30 iulie cel tarziu. Dupa ce au predat cu totii testele sau cand va fi data pe care am mentionat-o mai sus voi pune aici PM-urile pe care le-ati trimis [adica testele] cu tot cu punctele primite. Voi considera si exprimarea si spun acest lucru ca sa nu apara discutii din cauza punctelor. Nu sunteti obligati sa scrieti sub forma de RPG, dar voi acorda puncte in plus celor care scriu asa. Tot ce mai imi ramane de spus este: SUCCES!
Teste primite: ~Eveline Leanne Carter ~Cassandra Alden ~Desiree Rose Goth ~Liam Blackwell ~Eliza Cyreno ~Alma Rodriguez ~Ema Snow ~Jennifer Campbel ~Heather Ekaterine Snow ~Tora Chang ~Melisse Yvone Carter ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
TEST II - by Rosalie Vivienne Alden - 21 Jul 2011, 16:55
RE: TEST II - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Jul 2011, 18:17
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
TEST | Rosalie Vivienne Alden | 4 | 1,541 |
13 Nov 2010, 14:08 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |