Razbunarea e cruda ..
|
20 Jul 2011, 17:13
|||
|
|||
Viperina o privea cu nonsalanta pe ,,prietena'' ei . Nu stia ce sa faca . Se uita la teancurile mari de carti ce stateau sa se prabuseasca .
"Bon ! Eu una am o mica problema cu acel idiot ! Sa incepem frumusetea . " -Ahm , Lily . Nu ma deranjeaza deloc daca faci vraji , dar , daca tot le practici , poti sa cauti ceva si pentru mine ? Caut o vraja ce poate distrage atentia unei persoane , i se goleste mintea pentru 30 de secunde si ramane fara rasuflare . Nu sunt sigura ca exista , dar de vreme ce te intereseaza magia neagra , poate ai sa gasesti ceva , o rugase Eliza , facand doi ochi mari de pisica . Asteptand raspunsul fetei , care scria de zor cateva notite , viperina se plimba prin camera . "Am nevoie de un ceaun ! " isi zise ea , putin incruntata , nemultumita ca nu gasea ceea ce dorea . In stanga ei aparuse , de nicaieri , un ceaun negru ca smoala , maricel . Viperina il luase si il postase in mijlocul camerei . "Bon..acum ii acum ! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Razbunarea e cruda .. - by Eliza G. Blest - 06 Jul 2011, 20:52
RE: Razbunarea e cruda .. - by Odette B. Malfoy - 07 Jul 2011, 15:19
RE: Razbunarea e cruda .. - by Eliza G. Blest - 07 Jul 2011, 21:59
RE: Razbunarea e cruda .. - by Odette B. Malfoy - 09 Jul 2011, 13:40
RE: Razbunarea e cruda .. - by Eliza G. Blest - 13 Jul 2011, 23:57
RE: Razbunarea e cruda .. - by Odette B. Malfoy - 14 Jul 2011, 14:25
RE: Razbunarea e cruda .. - by Eliza G. Blest - 20 Jul 2011, 17:13