Sweet Dreams
20 Jul 2011, 18:05
  • Viperina se uita rusinata catre fosta cercetase si pentru cateva secunde isi cobori privirea catre podea.
    "Eu nu sunt un client al acestui loc" zise ea incercand sa zambeasca pentru a masca roseata din jurul obrajilor.
    Avu senzatia ca Bell chicoti, dar nu era pe deplin sigura. Fata spera ca vrajitoarea nu avea s-o certe. Spera ca va uita de ceea ce facuse si in schimb, isi va aminti de peripetiile de care avusesera parte pe cand erau amandoua doar simple eleve, lipsite de griji si de indatoriri.

"Stii ca astazi se implinesc exact VII ani de cand am fost internata pentru prima data aici? Era pe vreme cand Helena inca invata aici. Exact acum VII ani l-am cunoscut pe Nick, vracolacul. Mai stii, tipul care iti facea ochi dulci...." se opri viperina pentru ca simti ca avea sa planga daca mai continua.
    Pentru a nu fi vazut de prietena sa, Ronnie isi intoarse capul catre geam. Ii placea sa admirea domeniul noaptea. Avea senzatia ca atunci era cel mai frumos. Se parea ca sclipirile arginti ale stelelor completau imaginea de ansamblu, iar darele de lumina, parca pictate pe apele ce inconjurau domeniul confereau o aura de mister castelului.
    Uitandu-se atent la tot ceea ce iubea la Hogwarts realiza ca acela nu putea fi ultimul sau an acolo. Trebuia neaparat sa gaseasca o metoda de a se intoarce. Nu avea de gand sa-si paraseasca adevarata casa.

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sweet Dreams - by Bell Evans - 19 Jul 2011, 22:18
RE: Sweet Dreams - by Veronique A. Dupont - 19 Jul 2011, 22:32
RE: Sweet Dreams - by Bell Evans - 19 Jul 2011, 22:58
RE: Sweet Dreams - by Bell Evans - 05 Aug 2011, 21:04
RE: Sweet Dreams - by Veronique A. Dupont - 20 Jul 2011, 18:05
RE: Sweet Dreams - by Veronique A. Dupont - 10 Oct 2011, 18:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  sweet dreams Kurt F. Malfoy 26 6,155 24 Feb 2012, 15:05
Last Post: Kurt F. Malfoy
  Dreams thrown in the rain ! Katharina van der Wall 23 3,925 19 Aug 2011, 16:00
Last Post: Lee Byung Hun