Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice
|
20 Jul 2011, 21:19
|||
|
|||
Ema astepta rabdatoare sa termine celelalte colege. Ridica incet mana, dorind sa-si exprime parerea. Se ridica usor de pe banca si vorbi repede, dar clar. Nu vroia tocmai acum sa i se incurce cuvintele in gura si sa o pateasca ca in anii anteriori.
" - Burdock Muldoon are dreptate intr-un fel, desi tind sa cred ca gandirea sa era usor exagerata." O mica cuta ii aparu intre sprancene. " - Cand spunem bestii, de exemplu, ne gandim la creaturi cu puteri magnifice, de obicei creaturi ale intunericului, incapabile de o gandire rationala. Genul de creaturi ce reactioneaza din instinct doar pentru a-si satisface nevoile. Din cate am citit pana acum, sunt considerate niste adevarate amenintari. Faptul ca omul este o fiinta vie nu reprezinta un criteriu de clasificare suficient. Trolii, asa cum ati spus si dumneavoastra, seamana cu oamenii, dar sunt lipsiti de.. logica. Personal, cred ca o fiinta trebuie sa aiba un nivel relativ ridicat de inteligenta." Soimeanca ridica usor din umeri. Spera sa se fi facut inteleasa. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii | Edward Kiranov | 6 | 1,486 |
08 Sep 2011, 20:30 Last Post: Isolde du Maurier |
|
-Clasificarea Animalelor si Instrumente- | Edward Kiranov | 0 | 1,090 |
16 Jul 2011, 20:35 Last Post: Edward Kiranov |
|