Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice
20 Jul 2011, 21:19
Ema astepta rabdatoare sa termine celelalte colege. Ridica incet mana, dorind sa-si exprime parerea. Se ridica usor de pe banca si vorbi repede, dar clar. Nu vroia tocmai acum sa i se incurce cuvintele in gura si sa o pateasca ca in anii anteriori.
" - Burdock Muldoon are dreptate intr-un fel, desi tind sa cred ca gandirea sa era usor exagerata."
O mica cuta ii aparu intre sprancene.
" - Cand spunem bestii, de exemplu, ne gandim la creaturi cu puteri magnifice, de obicei creaturi ale intunericului, incapabile de o gandire rationala. Genul de creaturi ce reactioneaza din instinct doar pentru a-si satisface nevoile. Din cate am citit pana acum, sunt considerate niste adevarate amenintari. Faptul ca omul este o fiinta vie nu reprezinta un criteriu de clasificare suficient. Trolii, asa cum ati spus si dumneavoastra, seamana cu oamenii, dar sunt lipsiti de.. logica. Personal, cred ca o fiinta trebuie sa aiba un nivel relativ ridicat de inteligenta."
Soimeanca ridica usor din umeri. Spera sa se fi facut inteleasa.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
RE: Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice - by Ema Snow - 20 Jul 2011, 21:19

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii Edward Kiranov 6 1,486 08 Sep 2011, 20:30
Last Post: Isolde du Maurier
  -Clasificarea Animalelor si Instrumente- Edward Kiranov 0 1,090 16 Jul 2011, 20:35
Last Post: Edward Kiranov
  Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice Matt I. River 24 4,190 22 Apr 2011, 11:36
Last Post: Hermione Padma
  Lectia I - Lordul Smoala Ginny Malfoy 31 4,805 29 Jan 2010, 15:37
Last Post: Isabella River