Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice
20 Jul 2011, 22:54 (This post was last modified: 20 Jul 2011, 22:56 by Effy K. Dietrich.)
Elizabeth observă că majoritatea elevilor ajunseseră şi era sigură că lecţia va începe în curând. Aşa se şi întâmplă. Imediat ce profesorul începu să vorbească toată atenţia Cercetaşei se îndreptă asupra sa. Ştia că prima impresie conta mult aşa că avea să fie cât mai atentă şi activă. Ascultă cu atenţie tot ceea ce spunea pentru că pe lângă faptul că teoria o va ajuta în luarea unor note mari, era chiar interesant. Tresări atunci când auzi cuvântul "vârcolac" şi se încruntă, în timp ce îşi duse o mână spre umăr, acolo unde avea semnul din naştere.
Se gândi o clipă după ce profesorul puse întrebarea apoi ridică mâna.

"Eu nu cred că porunca lui Burdock e corectă în totalitate.După părerea mea, o bestie este o creatură ce acţionează doar după instincte , fără a se gândi înainte dacă ceea ce face este bine sau rău. Cum aţi spus şi dumneavoastră centaurii sunt la fel de inteligenţi ca noi, deşi au patru picioare. De asemenea un Unicorn nu poate fi considerat o bestie. Cu toţi ştim că această fiinţă este foarte paşnică." Zise ea foarte repede abia făcând pauze între propoziţii. Nu ştia dacă ceea ce spusese era corect în totalitate, dar asta era părerea ei.

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
RE: Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice - by Effy K. Dietrich - 20 Jul 2011, 22:54

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii Edward Kiranov 6 1,486 08 Sep 2011, 20:30
Last Post: Isolde du Maurier
  -Clasificarea Animalelor si Instrumente- Edward Kiranov 0 1,090 16 Jul 2011, 20:35
Last Post: Edward Kiranov
  Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice Matt I. River 24 4,190 22 Apr 2011, 11:36
Last Post: Hermione Padma
  Lectia I - Lordul Smoala Ginny Malfoy 31 4,804 29 Jan 2010, 15:37
Last Post: Isabella River