Problèmes du château
21 Jul 2011, 12:13

Disparitia pentru aceasta fu destul de neplacuta, iar senzatia de rau de dupa aparu imediat. Aceasta privii locul unde se aflau. Un conac imens aproape cat un castel se afla in fata lor. Alice o prinse de mana pe fata mergand catre poarta. Ajunsa in fata portii Alice isi ridica bagheta in aer si rostii cateva cuvinte necunoscute Evei. Poarta se dadu repede deoparte iar cele doua fete intrara inauntru.

" Sa nu zici absolut nimic si cand il vezi pe Stapan sa ii inghenunchezi!" Ii spuse Alice Evei.
Aceasta facu niste ochii imensi, insa nu mai comenta nimic fiindca daca asa putea scapa odata si pentru totdeauna de nenorocitii de devoratori asa sa fie.
Conacul era destul de mare si avea multe portite si coridoare care pareau secrete. Acestea inaintara fara problema pana ce ajunsera intr-o incapere mare unde o un scaun imens trona in mijlocul salii. Alice se puse imediat in genunchii tragand-o si pe Eva dupa ea.

"Lordul meu!" Spuse aceasta cu umilinta. Lordul Intunecat se ridicase de pe scaun apropiindu-se de Alice.

"Alice ce ma bucur sa te vad!" Spuse acesta mergand precum o naluca in jurul ei.

"Stapane verisoara mea Eva a venit alaturi de mine sa va jure recunostinta eterna!" Spuse Alice aratandu-i bratul plin de sange. Lordul Intunecat ii prinse bratul mirosindu-i sangele care se imbiba cu roba neagra. Isi puse bagheta pe semnul ei, iar acel sange prinse contur in ceea ce se nume Semnul Intunecat.

"Cum te numesti?" Spuse Lordul mangaind-o cu mainile sale cadaverice pe chipul ei fin.

"Eva Swan!" Spuse aceasta omitand cel de-al doilea nume. Acesta zambii ironic zicandu-i Aliciei.

"Va urmareau scumpii mei prietenii de asta ati venit sa imi jurati fidelitate eterna nu?" Spuse Lordul lasand-o pe Alice fara cuvinte.

[Image: gfd.jpg]

[Image: hug.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Problèmes du château - by Eva Milly Swan - 08 Jul 2011, 20:47
RE: Problèmes du château - by Alice Swan - 15 Jul 2011, 09:48
RE: Problèmes du château - by Eva Milly Swan - 21 Jul 2011, 12:13