Lectia I ~Inceputurile Magiei~
|
21 Jul 2011, 13:57
(This post was last modified: 23 Jul 2011, 00:27 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Elizabeth@:
am primit tema ta,care m-a impresionat foarte mult,desi ai sarit putin peste acea perioada a lui Dumbledore cu Grindelwald,iti respect seriozitatea cu care ai facut tema. Ai nota 10 adica 10 puncte Cercetasi! Ema Snow@ - o tema execelenta,intradevar Minerva McGonagall este o vrajitoare de Istorie. Nota- 10 adica 10 puncte Ochi-de-Soim! Jennifer L. Campbell @ : Si tu ai ales tot Dumbledore,mi-a placut ca ai reusit sa pui accent si pe acea perioasa a adolescentei pe care si-a petrecut-o cu Gallert Grindelwalld,si pentru ca ai stiut tot numele. Nota - 10+ adica 10 puncte Cercetasi Evelina R. Potter@ : Ma bucur ca l-ai ales pe Gallert Grindelwald pentru tema,intradevar a fost un vrajitor ce a cutremurat lumea,imi place cum ai explicat totul,deci : Nota: 10 adica 10 puncte Cercetasi Eveline Leanne Carter@ : Apreciez ca ai ales sa scrii despre Harry Potter,este scurt si la obict,insa nu ai o pagina,si va trebuii sa depunctez. In rest nu am de comentat o tema buna. Nota : 9 adica 9 puncte Cercetasi Bun,termenul a expirat,acestea fiind spuse nu si-au facut tema : _________________________________________________________________________ Cerecetasi : -Tora Chang-absenta -Georgya Potter-absenta -Melisse Yovonne Carter-Tema nefacuta 2 puncte scazute la viitorul test. Viperini : -Eliza Cyerno- Tema nefacuta 2 puncte scazute la viitorul test Astropufi : -Ellena Ruby Howard-tema nefacuta 2 puncte scazute la viitorul test _______________________________________________________________________ Cercetas : 5+10+10(Tema Elizabeht)+10(Tema Jennfier)+10(Tema Evelina.R)+9(Eveline)=> 54 Puncte Cercetasi Viperini: 5 => 5 Puncte Viperini Ochi-de-Soim: 10+10(Tema Ema) => 20 Puncte Ochi-de-Soim Astropufi: 10 => 10 Puncte Astropufi ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III ~Egitpul Antic.~ | Ginny Anne Alden | 3 | 1,235 |
20 Mar 2012, 20:53 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Lectia II ~Magia Mayasilor~ | Ginny Anne Alden | 32 | 5,355 |
09 Aug 2011, 13:48 Last Post: Ginny Anne Alden |