|
The gorgeous sound of darkness
|
21 Jul 2011, 15:35
|
|
Veronique A. Dupont
|
RP Posts: 754
Casa: Viperini
Galeoni: 2873
Animal: Pisica - "Dinah"
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
Fata nu putea sa creada ce vedea in fata ochilor. Cum se faceau ca nu mai puteau scapa niciodata din acel loc blestemat? Chiar si pentru o devoratoare, acea nopate fusese mult prea plina de decese, iar ea nu mai avea de gand sa produca inca unul. Stia ca aminterea aceea o va bantui pentru tot restul vietii, o amintire imbibata in sange.
"Numele meu este Asher, ia voi trebuie sa fiti Rosalie si Veronique" spuse barbatul, iar viperina ramase uimtia la gandul ca vampirul le stia numele."Sunt inca aici pentru a va inmana asta, micul vostru premiu" zise el si scoase de sub o batista neagra doua pandantive. Ambele pandantive aveau un trandafir incrustat pe ele, dar culorile lor difereau. Unul era negru, iar celalat era alb.
"Acesta este al tau, iar acesta al tau" spuse vampirul si ii inmana mai intai pandantivul ce avea trandafirul alb lui Rosalie, iar pe cel negru lui Ronnie.
Cand il lua in mana, devoratoarea vazu ca pandantivul era perfect oval. Fata incerca sa-l deschida, dar apoi vazu ca locul unde trebuia sa se deschida era acoperit cu minci detalii ale unor trandafiri, era sigilat.
"Aceste medalioane contini fiecare ramasite din inima unui dragon, un fir de par de unicorn si cel mai important, trei picaturi din sangele meu. Prin aceste medalioane, eu si clanul meu, al carui conducator sunt eu, vrem sa va multumim ca ne-ati ajutat sa ne scapati de acele creaturi infioratoare. Nu pierdeti aceste medalionae, ele va vor proteja atat timp cat le veti purta"
Ronnie stranse medalionul in pumnul sau osos si simti raceala argintului facandu-i mana sa tremure.
"Trandafirul negru simbolizeaza maleficul si tot ce inseamna rau, iar cel alb puritatea si bunatatea. Aceste doua puteri combinate pot servi atat raului, cat si binelui. Puteti face lucruri marete impreuna, micute vrajitoare, exact cum ati facut in seara asta" spuse Asher si disparu.
my momma { raised } me a prophet
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|