Thread Closed 
The gorgeous sound of darkness
21 Jul 2011, 15:46
Rosalie nu spuse nimic, nu avea cuvinte. Toata aceasta poveste i se parea ireala, dar trebuia sa recunoasca faptul ca ii placuse ce a spus Asher. Hm,ce nume interesant ... Acele medalioane le va ajuta atat de mult timp cat le vor purta. Isi mutase privirea catre Veronique intreband-o din priviri daca le vor pastra sau nu, dar un raspuns ar fi fost in van. Normal ca vor avea grija de ele, ca le vor purta pe oriunde ar merge si oricat ar sta. Se uitase in urma vampirului, dar nu vazuse nimic altceva decat ceata .. doar atat lasase in urma. Insa acum era sigura de un lucru: ceea ce era rau trecuse. Intr-adevar au avut parte de o aventura minunata, insa parca nu voia sa plece inca. Poate era cazul sa mai stea si ele sa povesteasca , avand in vedere ca de atat de mult timp ele nu s-au mai zarit una langa alta. Zambise la gandul ca Asher va fi mereu alaturi de ele prin acele micute si firave medalioane si ca in caz ca vor avea nevoie va aparea orice circumstanta ar fi.
"Practic acum suntem legate prin aceste doua medalioane. Ca doua surori de suflet!", chicotise Rosalie.
Apoi ramasese pe ganduri si se uitase catre Ronnie rostind sincer, dar trista putin:
"Eu nu inteleg de ce am primit si eu medalion fiindca nu am facut nimic .."

OOC: Sper ca nu te superi ca am folosit acelasi font ca tine. Blush Ah si e super postul de deasupra!

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The gorgeous sound of darkness - by Rosalie Vivienne Alden - 21 Jul 2011, 15:46

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Shine in the darkness Jimmy B. Tenevi 5 1,635 28 Dec 2011, 16:24
Last Post: Dimitri Belikov