Poison in your veins
|
22 Jul 2011, 00:19
|||
|
|||
"Păi urma să mă întâlnesc cu o colegă, însă a intervenit o ... problemă. Nu-ţi face griji, nu e nimic rau. Deşi e foarte bine că am dat de tine." Îi răspunse Melisse la întrebare. Pentru o clipă se îngrijorase. De obicei se neliniştea când auzea cuvântul acela, "problemă". Se încruntă totuşi. Cum putea să nu fie o problemă rea?! Apoi zâmbi amintindu-şi că există mai multe tipuri de probleme. Privi din nou spre acel bărbat. Era dezgustată de laşitatea lui.
"Chiar dacă nu e corect faptul că prin asta îşi găseşte alinarea, tot parcă mi-e puţin milă de el." Zise Melisse, care acum privea spre acel bărbat. Elizabeth aprobă scurt din cap , iar Melisse zâmbi şters. Cele două priviră spre acel om mai multe secunde. Eliza se încruntă şi clătină din cap. Trebuia să fie sinceră, altfel nu se putea suporta. "Totuşi nu rezolvă nimic dacă stă aici şi consumă alcool. Dimpotrivă chiar înrăutăteşte situaţia. Ar trebui să încerce să găsească o soluţie" Zise ea dintr-o dată, parcă gândind cu voce tare. Dar asta era! Nu suporta oamenii laşi. Şi asta vedea ea când se uita la acel vrăjitor. Nici măcar mila nu o putea face să fie mai înţelegătoare. O priveşte o clipă pe Melisse. Probabil că sunase ciudat acea izbucnire. Îi zâmbi cu părere de rău. "Mă rog, oricum nu e treaba mea." Mormăi ea clătinând din cap. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|