We find each other
|
22 Jul 2011, 13:26
(This post was last modified: 12 Jan 2012, 12:39 by Eliza G. Blest.)
|||
|
|||
Viperina avea zambetul pana la urechi . Era in al noulea cer . Se simtea asa de bine cu Aylee , isi dorea sa fie sora ei , dar stia ca nu se putea acest lucru , ceea ce o intrista . Pe fata ei se vazuse pentru o secunda tristetea sufletului ei , dar isi revenise imediat , zambetul minunat aparuse din nou , dand iveala la dintii ei albi si drepti .
~Am chemat-o si pe Hate de la vanatoare. Iar Revenge e mereu cu mine. Sti tu... ~ Eliza isi amintise clar acea zi in care se cunoscura . Camerele acelea ciudate intrase in mintea viperinei , ducand-o in trecut . Aceleasi gauri mari , ciudate , la care gasisera raspunsul , desi era foarte misterior , bancile , tabla , peretii , cealalta camera , lumina , pergamentele si bineinteles , usa . Ohh da! Usa ! Plina cu lacate si cuie . Si mai ales ce se afla in spatele ei . Olala ! Oricum , am scapat cu viata! isi spuse ea incantata . Si ea avea un tatuaj , cu panteruta ei Kiara , primita cadou de la Claire , viperina cu care se imprietenise in Anglia si nu cunostea drumul . Si acum isi amintea de mica ei problema cu ciorile . Cum sa fugi de niste ciori ??Isi revenise cu piciorele pe pamant, avand-o pe Aylee in fata ei. ~Nu crezi ca trebuie sa iti anunti totusi parintii de venirea mea?~ Intrebare prietenei ei era amuzanta , fata imaginandusi expresia fetelor parintilor ei la vederea lui Aylee . Zambise strengareste si rase nepasatoare . "Sigur ca nu ! Va fi o surpriza",spuse ea chicotand . Se intinse din nou pe iarba , fericita de compania viperinei .Va fi o zi amuzanta!Deodata , sunetele unor roti se auzisera pana la ele si Raven se ridicase in picioare imediat. ~Green! Ratam plecarea!!~ Fara sa mai stea pe ganduri , se ridicase imediat , o ameteala cuprinzand-o din nou si fugise dupa viperina pana in fata scolii . Acolo se aflau peste o suta de trasuri , ce asteptau sa fie ocupate si sa plece . Aceleasi animale ce le duceau erau prezente, dand un aspect straniu , ciudat .. Liz nu le bagase in seama si se urcase in una dintre ele impreuna cu prietena ei . Era gol , ceea ce insemna ca mai trebuia sa vina si alte persoane . Se uitau una la alta , si un ras le apucasera pe amandoua . "Nu stiu ce am ," rostise ea . Trasura se clatinase si doua persoane intrasera . O fata de la ochi de soim , cunoscuta Elizei , Heather Snow , sora Emei . Si o fata de la Cercetasi. Se asezasera in fata noastra si se prezentasera : "Eu sunt Heather , Ochi de soim si ea este Scarlett, Cercetasi ! Noi doua ne cunoastem Eliza ! Desi pe fata cu care esti nu prea.. "spuse soimaneanca putin timida in timp ce o privea pe Raven . Green se hotarase sa se bage si ea putin. "Ma bucur sa te revad Heather , a trecut ceva timp de cand nu ne mai vazusem . Cat despre tine Scarlett , sunt incantata sa te cunosc . Si sa ma prezint si eu . Ma numesc Eliza Cyreno , viperini , iar ea este Aylee Raven Pent . Ca si mine , o viperina ," le spuse pe un ton amabil . In timp ce ele vorbeau , trasura incepuse sa mearga si in scurt timp ajunsesera in gara de la Hogsmeade . Cele patru fete coborasera una dupa alta , se imbratisara si se despartira , Eli ramand cu Raven. "Ehh bine , sa mergem !" "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|