We find each other
|
22 Jul 2011, 13:43
(This post was last modified: 12 Jan 2012, 14:05 by Eliza G. Blest.)
|||
|
|||
Statea tolanita pe canapea,razand din toata inima, de cei doi copii.Auzi!Eu bomboana!Cand m-oi intelege cu parintii!isi zise ea suparata si ofensata.Isi ridicase privirea spre Aylee, care statea intr-un mod nu prea cuviincios si izbucnise.Aceasta,putin suparata,isi scosese cufarul si dai pe search,cu alte cuvinte , arunca tot! Toate hainele fetei erau aruncate din cufar, pana ce viperina isi gasise o pereche de pantaloni apoi o curea. Eliza o privea pe aceasta pana ce avusese o inbracaminte mai normala .Ce-i drept, nu am suportat niciodatata vreo fusta. Mi se par prea scurte si picioarele la vedere.'Aylee se inbracase cu alte haine , dar aparuse o dilema!Trebuia sa le puna inapoi. Eliza se astepta ca prietena ei sa le impatureasca, dar din ioc! Le luase toate gramada si asa cum iesisera,asa erau puse la loc.
~Urca.te pe cufar si eu voi inchide lacatul,~spuse viperina asteptand-o pe Eliza. "Aylee! Nu cred ca o sa mearga!" o anuntase ea, dar vazand expresia fetei ei,tacuse si facuse cum ii zisese. Se pusese in picioare si sarise de doua ori dar fara izbanda, de doua ori se lovise cu capul de tavan. La a treia incercare, Eliza sarise cu toata forta,Raven aproape inchisese lacatul dar usa de la compartiment se deschise din nou si doi baieti frumosi isi facusera aparitia. Amandoi erau inalti , slabi,bine facuti . Primul care intrase in compartiment,avea parul saten cu o coada la spate. Ochii lui erau verzi la fel ca parul Elizei. Trasaturile fetei erau fine,catifelate,si o privea pe viperina catarata pe valiza. Uimita de venirea lui si rusinata de pozitia ei, se daduse jos,aterizand. in fata lui."Buna eu sunt..." ~OMG!Elizaaaa!~ tipase Aylee panicata,dar era prea tarziu. Toate hainele ieseau din cufar cazand pe cele 4 siluete,acoperindu-le pe fete cu haine iar pe baieti cu..lenjeria intima. "Hopa,"reusise sa spuna Eliza dupa ce daduse la o parte o bluza,apoi o pusese la loc. "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|