Trapped in nightmares.
|
22 Jul 2011, 16:57
|||
|
|||
Eveline trase aer adanc in piept.Spera din tot sufletul ca omul sa nu fie mort.Dar daca era ele ce aveau sa faca?Nu il puteau lasa acolo sa fie mancat de animalele din padure.Iar daca s-ar fi dus la castel sa anunte ar fi intrat in bucluc.In fond nu aveau ce cauta in acea padure nici macar ziua,dar noaptea.
- Lumos sopti Eveline si o indemna pe Elizabeth sa faca la fel.Ii era intr-un fel teama sa se apropie.Daca asta era doar o farsa iar cand erau destul de aproape omul avea sa se ridice,sa le ia baghetele si sa le blesteme? - Ma uit prea mult la filme bombani Eveline. Cele doua se indreptara incet inspre omul ce zacea inconstient.Un fulger crapa cerul in doua iar Elizabeth o apuca de mana pe Eveline si o stranse tare.Asta cu siguranta nu era seara lor norocoasa. - Fi atenta.Ramai in spatele lui iar eu ma duc sa vad din fata.Si ai grija .. ii sopti Eveline lui Elizabeth.Aceasta dadu usor din cap si isi indrepta bagheta inspre corpul de pe pamant.Eveline ii dadu ocol si il vazu stand cu ochii inchisi si pe fata avand intiparita o expresie ciudata : parca se stramba. - Cred ca e impietrit zise Eveline curioasa. - Il readucem la normal? intreba Elizabeth inca atintind cu bagheta inspre spatele lui. - Cred ca e cel mai bine.Poate ne poate spune cate ceva zise Eveline lasandu-se pe vine. - Sau poate sa ne omoare cand nu suntem atente zise Elizabeth cu o urma de sarcasm.Eveline nu o baga in seama.Il privi cateva secunde pe barbat apoi isi indrepta bagheta inspre el soptind : - Enervate sopti Eveline iar omul clipi. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|