Trapped in nightmares.
|
22 Jul 2011, 23:01
|||
|
|||
Eveline îşi aprinsese bagheta şi o îndemnase pe Elizabeth să facă acelaşi lucru. Cercetaşa execută "ordinul" fără să stea pe gânduri. Trase adânc aer în piept şi închise câteva clipe ochii. Dacă era o capcană? Sau dacă acel om era mort? Ce aveau să facă? Nu puteau să-l lase acolo, dar nu puteau nici să-l aducă la şcoală fără să atragă atenţia. Cine nu ar fi observat două eleve care târăsc după ele un om aparent mort?
"Mă uit prea mult la filme" bombăni Eveline, iar Elizabeth surâse dându-şi seama că şi ea gândea la fel. Momentul acela de amuzament trecu repede, iar cele două se apropiară fără tragere de inimă de acel om. Un fulger îşi făcu apariţia pe bolta cerească şi o făcu pe Eliza să treasară. O luă pe Eveline de mână şi o strânse destul de tare. Măcar dacă intrau în bucluc intrau împreună. "Fi atentă.Rămâi în spatele lui iar eu mă duc să văd din faţă. Şi ai grijă ..." îi şopti Eveline lui Elizabeth, iar aceasta încuvinţă din cap şi înghiţi în sec. Se încordă cu fiecare pas făcut de prietena sa, până când ajunse cu bagheta aţintită spre acel corp. O urmări atentă pe Cercetaşă sperând ca totul să fie în regulă. "Cred că e împietrit" zise Eveline. Nu îi plăcea cum sună această frază, dar era mai bine decât să fie mort, nu? "Îl readucem la normal? întrebă Elizabeth încă aţintind cu bagheta înspre spatele lui. "Cred că e cel mai bine.Poate ne poate spune câte ceva "zise Eveline lăsându-se pe vine. "Sau poate să ne omoare când nu suntem atente" Comentă cu o urmă ce sarcams Eliza, deşi chiar de asta se temea.Eveline nu o băgă în seamă îndreptând în schimb bagheta spre vrăjitor şi şoptind "Enervate". Omul clipi de câteva ori, apoi începu să se mişte. Elizabeth tresări şi îndreptă din nou bagheta spre el, gata să atace dacă era nevoie. Bărbatul se ridică repede, dar cu greutate şi le privi pe cele două confuz. Îşi duse mâna spre buzunare căutând ceva, probabil bagheta, apoi o privi pe Eveline şi apoi pe Elizabeth. "Cine eşti?" Întrebă tare şi răspicat Eliza săgetându-l cu privirea pe vrăjitor. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|