Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice
23 Jul 2011, 13:05
Mana Soimencei sari iar in sus. Se ridica de pe banca si se grabi sa isi spuna parerea.
" - Conform definitiei domnului Grogan Stump, le-as considera pe toate fiinte. Nu imi dau seama de ce, dar am impresia ca sirenele au fost considerate bestii, chiar daca intr-un mod mai... neoficial. Presupun ca se datoreaza povestilor despre cantecul lor, cel ce ademeneste marinarii la moarte. Totusi, sunt inteligente. Goblinii sunt creaturi inteligente. Sunt ferm convinsa ca au fost catalogati drept fiinte. Cat despre zane si pixie, exista dovezi a inteligentei lor. Nu cred ca oricine poate pune la cale farse"
Ema se aseza, asteptand rabdatoare sa afle situatia reala.
Ora de Grtija fata de Creaturile Magice devenise interesanta. Ii placea felul in care se desfasura lectia. Zambi vag si se concentra pe cuvintele profesorului si a elevilor.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
RE: Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice - by Ema Snow - 23 Jul 2011, 13:05

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii Edward Kiranov 6 1,486 08 Sep 2011, 20:30
Last Post: Isolde du Maurier
  -Clasificarea Animalelor si Instrumente- Edward Kiranov 0 1,090 16 Jul 2011, 20:35
Last Post: Edward Kiranov
  Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice Matt I. River 24 4,189 22 Apr 2011, 11:36
Last Post: Hermione Padma
  Lectia I - Lordul Smoala Ginny Malfoy 31 4,804 29 Jan 2010, 15:37
Last Post: Isabella River